Kim Džong Un spreman za pomirenje: Zadovoljan je tretmanom svoje delegacije u Južnoj Koreji

Veoma je važno da se nastave dobri rezultati daljim oživljavanjem klime pomirenja i dijaloga

  • 11

Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da je važno podstaći "toplu klimu pomirenja i dijaloga", preneli su severnokorejski mediji.

Skromna, nasmejana, bez trunke šminke, sestra Kim Džong Una došla je na ZOI i osvojila zlato: Raspršila je sve predrasude o Severnoj Koreji (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

On je to rekao nakon razgovora sa visokom delegacijom koja se u nedelju vratila iz trodnevne posete Južnoj Koreji, gde je prisustvovala otvaranju Zimskih olimpijskih igara, prenosi Rojters.

Istovremeno, on je izrazio zadovoljstvo povodom te posete i istakao da su napori Južne Koreje da se njihovoj poseti da prioritet bili "veoma impresivni".

Foto: Tanjug/AP

- Veoma je važno da se nastave dobri rezultati daljim oživljavanjem klime pomirenja i dijaloga, koju je stvorila snažna želja i zajednička volja Severne i Južne Koreje - rekao je Kim delegaciji, prenosi Jonhap.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    13. februar 2018 | 10:17

    Nije ovaj lud. Zna da bi ih ameri rasturili do sada kao sfrj da nema atomsko oruzije a jasno mu je da ne mogu sami, zna da se juznoj koreji tresu gace od njega, napravio je takvu klimu a sada nudi pomirenje sto odgovara i jednima i drugima ali ce on postavljati uslove. E da smo mi u sfrj imali bolje obavestajce koji rade svoj posao sad bi svi zajedno bili svedska

  • mile

    13. februar 2018 | 19:15

    Amerikanci forsiraju Juznu Koreju Rusi i Kinezi Severnu sami vidite ko bolje zivi.

  • Ja

    13. februar 2018 | 10:12

    Kime posalji te lepotice i kod nas malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA