Uništavaju Putinove bilborde koje sada čuva policija, u Moskvi ispisuju ime njegovog najvećeg protivnika: Zahuktava se predsednička kampanja u Rusiji (FOTO) (VIDEO)

Ova operacija je organizovana zbog toga što su vandali tokom prošle nedelje uništili dva Putinova bilborda koristeći pištolje za pejntbol

  • 9

Predsednički izbori u Rusiji biće održani 18. marta ove godine, a predsednička kampanja je u punom jeku. Iako aktuelni ruski predsednik Vladimir Putin uživa veliku popularnost, čini se da ga ne vole baš u svim delovima Rusije. Sa druge strane ime njegovog najvećeg protivnika je postalo veoma popularno u Moskvi.

Sve o 8 kandidata koji su u trci za predsednika Rusije: Putinu na crtu izlaze rijaliti zvezda, "kralj jagoda" i večiti kandidat (FOTO) (VIDEO)

Policajac u zapadnom Sibiru kaže da su on i njegove kolege dobili naređenje da koriste svoja vozila kako bi zaštitili bilborde predsednika Vladimira Putina. Cilj im je da spreče delovanje onog dela nacije "koji je okrenut protestima".

Ova operacija je organizovana zbog toga što su vandali tokom prošle nedelje uništili dva Putinova bilborda koristeći pištolje za pejntbol.

Na jednoj Putinovoj fotografiji tačno između njegovih očiju se nalazi mrlja crvene boje.

Bilo je još nekoliko sličnih incidenata vandalizma koji su bili usmereni na Putinovu kampanju, koja nosi slogan: "Snažan predsednik, jaka Rusija".

U Sankt Peterburgu je prošlog meseca neidentifikovan muškarac ispisao reč "lažov" preko Putinovog bilborda.

Na drugoj strani zemlje, u Vladivostoku, pojedinci su Putinov bilbord gađali jajima.

Sličan incident se dogodio i u Uralskom gradu Orenburgu. Jedan bilbord u Serovu je gađan jajima u noći između 11. i 12. februara.

Kao dogovor na to vlasti u gradovima širom zemlje su navodno naredili policiji da čuvaju Putinove bilborde 24 sata. Međutim, policija nije voljna da prizna da su angažovani i na ovakvim poslovima.

Čak iako bi nekome palo na pamet da fotografiše bilborde, policija bi mu naredila da se udalji sa mesta.

Jednom blogeru je naređeno da se udalji od bilborda kada je pokušao da razgovara sa policajcima koji su bili parkirani pored.

Dana 1. februara je vebsajt Jakutsk objavio policijski dokument kojim se ističe da se policiji naređuje da preduzmu sve potrebne mere da zaštite Putinove bilborde.

I dok se sa jedne strane čuvaju bilbordi aktuelnog predsenika Rusije, Moskovljani imaju sasvim drugi priblem. Međutim, rešili su da iskoriste predizborno (ne)raspoloženje kako bi ga rešili.

Čini se da službe za čišćenje snega u Moskvi ne radi dobro svoj posao, pa je stanovništvo rešilo da uzme stvar u svoje ruke.

Na gomilama snega su napisali "Navalni" što je prezime Putinovog najvećeg političkog protivnika. Cilj im je bio da nateraju službe da što pre očiste sneg, što im je i uspelo.

Navalni se oglasio po ovom pitanju i rekao je da ga je čitava situacija lepo nasmejala. Zbog toga je na svom blogu napisao: "Državna demencija u službi običnog čoveka".

VIDEO: Demonstracija načina na koji Vladimir Putin hoda

Daljinac

(Telegraf.rs/N.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zm

    15. februar 2018 | 05:49

    Dobro znaju kako im je bilo dok nije bilo putina hleba nisu imali

  • Losmi

    14. februar 2018 | 23:53

    Putin nije GLUP DA DOZVOLI DA MI5,MI6,CIA,BND I OSTALI RASTURACI DRZAVA RASTURE I OSLABE RUSIJU,ONU ISTU KOJU JE IZVADIO IZ PONORA,OD PROPALE DRZAVE NAPRAVIO OPET MOCNU I SNAZNU DRZAVU,DRZAVU KOJA SE U SVETU ZA SVE PITA!!!RUSIJA NIJE SRBIJA,NIJE SIRIJA,LIBIJA,AFGANISTAN,IRAK,EGIPAT NIJE NI KOREJA NI UGANDA,SIERA LEONE,NIGERIJA...RUSIJA JE DRZAVA KOJA CE SATANI DA STANE NA REP!!! I KAD GOD JE NA NJU DJAVO KRENUO POLOMIO JE ROGOVE,SMRZO SE I ZAGLAVIO SE U BLATU!!!

  • kamy

    14. februar 2018 | 22:36

    Nemam nista protiv Putina ali je verovatno delu naroda dosadio. Sto je mnogo, mnogo je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA