Tramp preduzeo korake ka promenama: Želi da zabrani modifikovanje vatrenog oružja kao što je učinio ubica iz Las Vegasa (FOTO) (VIDEO)

Najnovija Trampova odlluka usledila je nekoliko dana nakon pucnjave u srednjoj školi u Floridi gde je bivši učenik usmrtio 17 osoba

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp je saopštio da je preduzeo korake za donošenje propisa koji bi onemogućili modifikovanje vatrenog oružja u mašinsko kako je to 2017. učinio napadač u Las Vegasu koji je usmrtio 58 ljudi.

Koliko je zaista moćan lobi za oružje u SAD? Milijardama potplaćuju političare, Trampova pobeda im je bila veoma bitna (FOTO) (VIDEO)

Novim propisima bi bilo zabranjeno korišćenje tehničkih dodataka koji omogućuju da puška ispali na stotine metaka u minuti, prenosi Rojters.

Foto: Tanjug/AP

Prethodno je iz Bele kuće saopsteno da će predsednik razmotriti i druge restrikcije u vezi oružja i njegove nabavke.

Foto: Tanjug/AP

Najnovija Trampova odlluka usledila je nekoliko dana nakon pucnjave u srednjoj školi u Floridi gde je bivši učenik usmrtio 17 osoba.

Foto: Tanjug/AP

Pogledajte video:

VIDEO: Pogledajte kako je izgledala prva godina Trampove vladavine

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA