≫ 

Ruski špijun otrovan u Engleskoj? Sergej i žena koja je bila s njim se srušili nasred ulice

Sergej Skripal je bio u zatvoru u Rusiji zbog izdaje jer je navodno radio za britansku obaveštajnu agenciju MI6

  • 3

Muškarcu koji je ovog popodneva dovezen u hitnu službu bolnice u Solsberiju u Engleskoj, život je ugrožen. A prema pisanju britanskih medija, reč je o bivšem ruskom špijunu, navodi BBC.

Pričali su da je Putinova devojka i špijunka, pa da je sa Kinezima: Tajna služba upozorila Ivanku da se čuva prijateljice sa slike iz Dubrovnika (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši ruski pukovnik Sergej Skripal (66) prevezen je u bolnicu pošto mu je juče na ulici pozlilo. Sumnja se da je bio izložen nepoznatoj supstanci. Skripal je bio u zatvoru u Rusiji zbog izdaje jer je navodno radio za britansku obaveštajnu agenciju MI6. Njemu je dozvoljen dolazak u Veliku Britaniju 2010. godine u razmeni špijuna, pa se on nastanio u Solsberiju.

SVEDOCI VIDELI PAR NA ULICI

Prema izveštajima, više svedoka je videlo kada se Sergej Skripal srušio, kao i mlada žena koja je bila s njim u društvu, tokom kupovine, juče popodne. Par nije imao vidljive povrede, ali su oboje bili bez svesti.

Njih dvoje su u kritičnom stanju na intenzivnoj nezi, a pod nadzorom su stručnjaka Centra za radijaciju, hemijske i ekološke hazarde. Vatrogasci su pozvani da dekontaminiraju područje oko službe hitne pomoći. Za sada nema informacija o kojoj supstanci je reč.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA