≫ 

Ako Tramp ispali još jednu raketu na Siriju, na planeti će nastati haos: Putin jednom rečenicom prestravio svet

Putin i Rohani su razmenili stavove o situaciji nakon raketnog udara na Siriju koji su izveli SAD i njihovi saveznici

Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je danas da bi eventualni novi raketni udari na Siriju doveli do haosa u međunarodnim odnosima.

Amerika ne ide iz Sirije dok ne ostvari 3 cilja! Posle paklene noći u Siriji mirno (FOTO) (VIDEO)

Putin je to rekao u razgovoru sa iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem, saopštio je Kremlj.

Kako se navodi, Putin i Rohani su razmenili stavove o situaciji nakon raketnog udara na Siriju koji su izveli SAD i njihovi saveznici, prenosi TAS S.

Dvojica lidera su se složila da takva ilegalna akcija negativno utiče na šanse za političko rešenje u Siriji, navodi se u saopštenju Kremlja.

- Vladimir Putin je naročito istakao da ako se nastave takve akcije izvedene uz kršenje Povelje UN, to će neizbežno izazvati haos u međunarodnim odnosima - saopštio je Kremlj.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dux

    15. april 2018 | 17:17

    Gospodine Putin, ovo je za vas jedan ogroman samar zato sto ste rekli da cete zastititi Sirijce a niste. Amerika je rekla da ce napasti, pa je to i uradila dok ste vi iz svojih baza to posmatrali i "osudjivali".Sada kada se Tramp oglasio i rekao da napada vise nece biti, vi kazete ako jos jednu raketu ispale nastace haos. Posle svega se postavlja pitanje sta vi stvarno radite u Siriji, stitite Sirijce ili ne.

  • Aaaaas

    15. april 2018 | 21:31

    Oval bre Putin foler zesci

  • zoro i prijatelji

    15. april 2018 | 17:13

    Bolje ovaj Putin da cuti .Njegov manevarski prostor u Svetu nije nista veci nego Jelcinov onda.Moze samo da zavarava ove Rusofile kod nas sto mu sve slepo veruju Srbi mu sigurno ne veruju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA