UŽAS: Devojčica tiho plakala dok je monstrum bejbisiter silovao, kako ne bi probudila mlađu sestru koja je spavala u istoj sobi

Optuženi je čuvao devojčicu i njenu petogodišnju sestru dok je njihova majka radila noćne smene u Atlanti, od 1. decembra 2015. do 9. marta 2016. godine

  • 4

Devojčica (7) plakala je tiho dok je silovao bejbisiter pedofil, jer nije htela da probudi mlađu sestru koja je spavala u istoj sobi, kako monstrum ne bi i nju povredio.

Čarls Haris (66) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon što ga je porota proglasili krivim za silovanje i zlostavljanje dece, posle 25 minuta razmatranja, piše Miror.

Dečaka (7) pedofil silovao, iskopao mu oči i iščupao jezik pa ga zadavio. Unakaženog dečaka roditelji jedva identifikovali (FOTO)

Haris je redovno čuvao devojčicu i njenu petogodišnju sestru dok je njihova majka radila noćne smene u Atlanti, od 1. decembra 2015. do 9. marta 2016. godine.

Devojčice su ga čak zvale "čikom", rečeno je tokom suđenja. Međutim, Haris je zloupotrebio njihovo poverenje i više puta silovao stariju sestru.

Kako je otkriveno na suđenju, monstrum je ulazio u sobu devojčice i dirao je. Pre nego što je silovao, devojčicu je spuštao na pod dnevne sobe ili na krevet u kojoj je spavala njena majka.

- Devojčica se molila da prestane da je povređuje. Plakala je tiho u sebi kako ne bi probudila mlađu sestru koja je spavala u istoj sobi, kako monstrum ne bi i nju napao - rekao je tužilac na suđenju.

Strašnim zločinima najzad je došao kraj kada je žrtva sve ispričala majci, posle nekoliko meseci zlostavljanja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nensi

    26. april 2018 | 16:24

    Kada ce se uvesti smrtna kazna za silovatelje i ubice ... dozivotna nije resenje ... samo smaknuce !

  • lea

    26. april 2018 | 16:00

    Kakav je to matori dripac bejbisiter? Verovatno je bio jeftin ili je to radio dobrovoljna pa majci odgovaralo. Kako nije primetila ranije?

  • marakuja

    27. april 2018 | 15:16

    Nije mi jasno koja bi majka angazovala nepoznatog muskarca da joj cuva decu!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA