Tražili otmičara, a on im se sam javio: Ko zna koliko su vremena izgubili jureći ovakve tragove u potrazi za malom Medlin

Ključni svedok, Džejn Taner videla je muškarca tamne kose kako nosi dete u roze cvetnoj pidžami otprilike u vreme kada je nestala četvorogodišnjakinja iz apartmana roditelja

  • 0

Džulijan Totman nosio je svoju ćerku iz dnevnog boravka 3. maja 2007. godine, večeri kada je nestala mala Medlin Meken. Policija iz Portugala ga je ispitivala i posle toga kao da su ga zaboravili. On je nadležnima rekao da je on taj koji je viđen u večeri nestanka male Medlin, a oni su i pored toga potrošili 4 godine pokušavajući da identifikuju "Tanermana", nazvanog po ženi koja ga je videla to veče, Džejn Taner, otkrila je danas njegova porodica, piše Dejli mejl.

Napokon progovorio Rus koji je bio optužen za otmicu male Medlin Meken: Objaviće i knjigu zbog koje drhte roditelji devojčice (VIDEO)

Totman je nosio svoju ćerku kada ga je videla žena iz takozvanog "tapas 7" društva, koje je večeralo sa Kejt i Gerijem Mekenom u odmaralištu Praja da Luz, 3. maja 2007. godine. Ali, iako je policajcima objasnio svoje kretanje te večeri, policija je nastavila da traga za "nepoznatim".

TOTMAN JE "TANEROVAN"

Ključni svedok Džejn Taner videla je muškarca tamne kose kako nosi dete u roze cvetnoj pidžami otprilike u vreme kada je nestala četvorogodišnjakinja iz apartmana roditelja. Ali tek sat vremena kasnije, kada je čula da je mala Medlin nestala, Tanerova je shvatila da je možda videla otmičara.

Kejt i Geri Meken, Foto: Guliver/Dan Kitwood/Getty Images

U oktobru 2007. godine, Mekenovi su objavili crtež urađen po svedočenju Tanerove, ali je do tada Totman već rekao policiji da je verovatno njega videla. Nadležni su to ignorisali.

POSLE 4 GODINE SIGURNI DA TOTMAN NIJE OTMIČAR

Tek 2011. godine, kada je Skotland Jard preuzeo istragu, inspektor Endi Redvud opisao je trenutak otkrića kada su, kaže, postali skoro sigurni da "Tanerman" nije otmičar.

Posle ovoga, policija je počela da traga za "Smitmenom", muškarcem kog je video irski turista Martin Smit.

U martu ove godine, dodatni novac je izdvojen za 11-godišnju potragu za Medlin Meken.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA