≫ 

Žena upucala naoružanog napadača ispred škole: Prisebnost jedne majke spasila mališane (FOTO)

Napadač koji je identifikovan kao Elivelton Neves Moreira (21), krenuo je sa pištoljem prema privatnoj školi u Sao Paulu, u Brazilu

  • 16

Naoružanog napadača, koji je pokušao da opljačka majke sa decom koje su ispred škole čekale svoje mališane, upucala je jedna od mama koja se tu zatekla, a za koju se kasnije ispostavilo da je policajac po zanimanju.

Vaspitačica zverski gurnula devojčicu, a ni to joj nije bilo dosta pa joj je izmakla stolicu dok je dete brisalo suze (VIDEO)

Napadač koji je identifikovan kao Elivelton Neves Moreira (21), krenuo je sa pištoljem prema privatnoj školi u Sao Paulu, u Brazilu.

Kamera pokazuje roditelje, uglavnom žene i decu, koja su ispred škole kada na njih kreće napadač. U sledećem trenutku se vidi kako beži ispred mame policajke, koja ispaljuje tri hica u napadača.

Na snimku se vidi Moreira, koji pada unazad, valja se po zemlji i drži za grudi. Incident se dogodio u subotu ujutro na Dan majki, a Moreira je kasnije preminuo u bolnici od povreda.

Katia da Silva je Sastre (42), hrabra majka nagrađena je na ceremoniji u Sao Paolu od guvernera Marka Franka u nedelju, uprkos "žaljenju zbog ishoda" svi su pozdravili herojski čin i hrabrost, prenosi MailOnline.

Incident se dogodio u subotu tokom manifestacije obeležavanja Dana majki u SAD, gde je sastre bila sa svojom sedmogodišnjom ćerkom.

- Znam da je hteo da puca na decu, majke ili školske čuvare. Morala sam reagovati na prvom mestu su bili dečiji životi - rekla je hrabra majka policajac.

- Srećom je bila brža od njega, jer kad razbojnik otkrije da je njihov protivnik policajac, oni pucaju da ubiju. A kriminalci lako izgube kontrolu

rekao je portparol policije.

(Telegraf.rs/ladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amigo

    15. maj 2018 | 05:49

    kod nas bi bila uhapsena i bilo bi joj sudjeno za prekoracenje samoodbrane

  • N N

    15. maj 2018 | 02:13

    Da se to desilo nekim slucajem u Srbiji ova zena bi istog momenta bila uhapsena i bilo joj odredjeno policijsko zadrzavanje do mesec dana nakon toga bi bila osudjena kaznom zatvora za ubistvo jer ovde se na ubice ne sme podici ruka.

  • Ika

    15. maj 2018 | 04:00

    Pa kako, puca punačka PLAVUŠA, a zahvalnost prima vitka CRNKA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA