Ubio svoje troje dece i momka bivše žene, nju ranio, pa izvršio samoubistvo. Majka dece objavila potresan vapaj preko Fejsbuka (FOTO) (VIDEO)

Naoružani muškarac je nakon pokolja izvršio samoubistvo

  • 2

Naoružani muškarac ušao je u jednu kuću u severnom delu američke države Teksas i vatrenim oružjem ubio svoje troje dece i momka bivše supruge, nakon čega je izvršio samoubistvo, saopštile su američke vlasti.

Pucnjava u školi u Americi: Napadač upucan, učenik ranjen (FOTO)

Napad se odigrao u sredu u 8.30 ujutru po lokalnom vremenu.

Policija je zatekla 5 mrtvih tela Foto: Tanjug/AP

Kada je policija po pozivu stigla na lice mesta, u kući su zatekli pet beživotnih tela.

Zvaničnici su kazali da je naoružani napadač takođe pucao na svoju bivšu suprugu, ali da je ona preživela i nalazi se u bolnici.

Napad se dogodio u gradu Ponder, sa oko 2.000 stanovnika, a koji se nalazi oko 65 severozapadno od Dalasa.

Starost i identitet žrtava zvanično nije saopšten. Ipak, lokalne podstanice američkih medija CBS i NBC objavile su da je majka identifikovana kao Amanda Simpson, te da je je u sredu veče objavila Fejbusk lajv video iz bolnice, na kome grli slike svoje troje dece.

- Poživljavam sve to ispočetka kada zatvorim oči. Vidim moje bebice... Vidim ih mrtve... Svaki put kada zatvorim oči, a ja ne želim da znam šta to vidim - kroz suze je rekla ona, objavili su mediji. 

Takođe je izjavila da je sudu rekla kako njen bivši muž nije mentalno stabilan, te da je ranije pretio da će izvršiti samoubistvo, ako se ne pomire. No na njena upozorenja nije niko reagovao.

- Nikad vam ne padne na pamet da možete izgubiti dete. Gledala sam kako se to drugima dešava na vestima, a onda sam prestala da gledam, jer je toliko dece umiralo. Ne znam šta da radim - rekla je ona.

Simpson se od supruga razvela 2017. godine Foto: Tanjug/AP

Kako je Simpson saopštila, napad je usledio dan nakon što je bivšem saopštila da će se novi dečko useliti kod nje i dece.

O autentičnosti ovih snimaka vlasti se i dalje nisu oglasile.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    17. maj 2018 | 09:47

    Bitno da je ona okacila na Fejsbuk.. Boze gde ide ovaj svet, ubiju ti decu ti kacis na fejsbuk... U ime Oca i Sina i Svetoga duha Amin +

  • Dana

    17. maj 2018 | 09:55

    Znam da je svest naroda u zakrzljalom stadijumu pa ce za ovako nesto reci da je sama kriva zato sto se razvela i ima ,,decka,, ali evo da pitam narod kod nas u Srbiji ,jer slicne stvari se desavaju sa bivsim muzevima .Dali treba ziveti sa manijakom po cenu patnje straha i nemira zato sto ce taj psihopata da te ubije ako odes od njega?Znam primera gde su deca i zene trpele horos i pakao jer nisu smeli da odu strahujuci upravo zbog ovakvog dogadjaja...kako se išcupati iz kandzi bolesnika???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA