≫ 

Dvoje mrtvih u udesu školskog autobusa punog dece koji se sudario sa kamionom: Vozilo potpuno smrskano, ima više od 40 povređenih (FOTO)

U atobusu je bilo 45 ljudi, od toga 38 dece

  • 0

Saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili školski autobus i đubretarski kamion dogodila se na auto-putu u američkoj državi Nju Džerzi, u okrugu Moris, ranije danas. Najmanje dve osobe su poginule, jedan učenik i jedan nastavnik, a desetine su povređene. Autobus je smrskan, a sudar je u potpunosti "pocepao" osovinu. Olupina blokira deo auto-puta, a krhotine su metrima okolo, piše Independent. Najmanje dvoje školaraca je hospitalizovano, piše CNN.

30 GODINA RADIO BEZ DOZVOLE: Lažnog lekara hvatali milion puta i uvek se izvuče bez kazne

Za sada se navodi da je jedna osoba poginula, Foto: Tanjug/AP/Jay Faltings
Lokalni mediji još uvek ne navode koliko je dece bilo u autobusu, Foto: Tanjug/AP/Jay Faltings

Za sada se ne zna koliko je tačno dece bilo u autobusu, navodi se iz policije. Sudar se dogodio u 10 časova, po lokalnom vremenu. Kako je rekao jedan izvor za NBC News, autobus pripada Osnovnoj školi "East Brook", koju pohađa 650 učenika, od petog do osmog razreda. Škola se još nije oglašavala.

Guverner Nju Džersija Fil Marfi rekao je da u autobusu bilo 45 učenika i nastavnika. Dvoje je poginulo, a ostalih 43 je prebačeno u bolnice. Vozač kamiona je živ i verovatno u bolnici, kaže Marfi. Svi su povređeni, dodao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA