≫ 

Tramp se nameračio na FBI: Tražiću da se ispita da li su špijunirali moju kampanju

Postoje podaci o mogućem infiltriranju

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp poručio je da će tražiti da Ministarstvo pravde ispita da li su FBI ili Ministarstvo špijunirali njegovu predsedničku kampanju u političke svrhe i da li su bilo kakvi zahtevi za to došli iz administracije njegovog prethodnika Baraka Obame.

- Tražim, a to ću sutra učiniti i zvanično, da Ministarstvo pravde (DOJ) ispita da li su se FBI ili DOJ infiltrirali ili špijunirali Trampovu kampanju u političke svrhe - i da li su bilo kakvi zahtevi za tako nešto došli od ljudi iz Obamine administracije - napisao je Tramp na Tviteru.

Melanija se vratila u Belu kuću posle operacije: Tramp je stalno posećivao dok je bila u bolnici

Tramp promoviše teoriju, koja cirkuliše po konzervativnim krugovima, o mogućoj špijunaži FBI nad njegovom kampanjom i predizbornim timom.

Međutim, Trampov advokat Rudi Ðulijani bacio je sumnju na te optužbe prošle nedelje, rekavši da ni on ni predsednik ne znaju zasigurno da li je bilo špijunaže, ali je napomenuo da postoje podaci o mogućem "infiltriranju".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA