Zdravstveno stanje palestinskog predsednika sve je bolje: Abas sutra izlazi iz bolnice

AP navodi da su palestinski zvaničnici u nedelju objavili da Abas ima upalu pluća, da je priključen na respirator, kao i da je u svesnom stanju

  • 0

Arapski poslanik u izraelskom parlamentu Ahmad Tibi izjavio je danas da je zdravstveno stanje palestinskog predsednika Mahmuda Abasa "jasno poboljšano", nakon što je odveden u bolnicu zbog temperature.

AP navodi da je Tibi, poslanik blizak Abasu, kazao za izraelski "Vojni radio" da bi palestinski predsednik već početkom sutrašnjeg dana mogao da izađe iz bolnice, ne navodeći više detalja o Abasovom stanju.

Palestinski predsednik primljen u bolnicu

Podseća se da je Abas u nedelju primljen u bolnicu, nekoliko dana nakon operacije uveta, da je 83-godišnji lider u poslednje vreme imao nekoliko zdravstvenih "uzbuna", što je obnovilo strahovanja da bi potencijalno haotična, a možda i krvava, bitka za njegovog naslednika mogla dodatno da oslabi Palestince.

AP navodi da su palestinski zvaničnici u nedelju objavili da Abas ima upalu pluća, da je priključen na respirator, kao i da je u svesnom stanju.

VIDEO: Sukobi u pojasu Gaze sve suroviji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA