≫ 

Četvorogodišnjak ubio brata: Pucao jer je mislio da je igračka

Njihova majka je bila kod kuće u vreme kada se tragedija dogodila

  • 0

Četvorogodišnji dečak slučajno je upucao svog brata pošto je od pištolja mislio da je igračka, navodi policija. Tajler Taj Aponte nije disao kada je pronađen u svom domu u okrugu Luiza u Virdžiniji u utorak sa ranom od metka u grudima, piše Independent. 

Ubio je sestru Jovanu (19) u Svrljigu kada je imao 14 godina: Uperio je pušku u nju, a nije znao da je puna. Ovo je njegova kazna (FOTO)

Hitna pomoć je reanimirala dečaka i odvezla ga u obližnju bolnicu gde je nešto kansije proglašen mrtvim. Njegova majka je bila kod kuće u vreme kada se tragedija dogodila, izveštava WVIR TV.

Istraga je u toku.

ISTOG DANA, ALI MALO DALJE STRADAO DVOGODIŠNJAK

Istog dana, ali u mestu Roanok, dvogodišnjak je preminuo pošto se slučajno upucao. Policija je na ulici zaustavila automobil u kom su bili roditelji koji se dete prevozili u bolnicu. Oni su policiji rekli da se njihov sin slučajno upucao u stanu. Dečak je u bolnici proglašen mrtvim i njegova smrt se istražuje.

Za sada nisu podignute optužnice ni u jednom od ova dva slučaja.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA