≫ 

Harvi Vajnstajn se predao policiji u Njujorku posle optužbi za silovanje (FOTO)

Holivudski producent se u petak ujutru predao vlastima

  • 1

Poznati holivudski producent Harvi Vajnstajn predao se policiji u Njujorku, nakon što su ga brojne žene prethodnih meseci optuživale za seksualno zlostavljanje.

Bil Kozbi i Roman Polanski izbačeni iz Američke filmske akademije zbog seks skandala

Više od 70 žena optužilo je suosnivača studija "Miramaks" i "Vajnstin co" za seksulano uznemiravanje, uključujući i silovanje, a neke optužbe datiraju i od pre više decenija.

"Slučaj Vajnstan" je bio povod za angažovanje pokreta #MeToo, pa je na stotine žena javno optužilo moćne biznismene, vladine zvaničnike i ljude iz sveta zabave za zlostavljanje, podseća Rojters.

Holivudski producent se predao policiji Foto: Tanjug/AP

CNN prenosi da će on morati da se suoči sa optužbama za silovanje jedne žene i da je drugu ženu primorao na oralni seks.

Tužioci će ga u prvom slučaju otpužiti za silovenje prvog i trećeg stepena, a u drugom slučaju za seksualno zlostavljanje prvog stepena.

Biće optužen za silovanje Foto: Tanjug/AP

Nakon predaje, on je izašao iz policijske stanice sa lisicama na rukama i uputio ka sudu gde ga očekuje optužnica za silovanje i seksualno uznemiravanje.

AP prenosi da je sa ukočenim osmehom na licu ušao u crni automobil koji će ga odvesti do suda na Menhetnu.

Mediji su ispratili ovaj događaj Foto: Tanjug/AP

U trenutku predaje, ispred policijske stanice nalazile su se brojne novinarske ekipe koje su pokušavale da snime Vajnstajna. Čitav kraj nadletala su tri policijska helikoptera.

VIDEO: Porno glumica Stormi Danijels: Spavala sam sa Donaldom Trampom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %+%

    25. maj 2018 | 13:57

    Na sve su one bile spremne slave radi a sada kad su postale to o čemu su sanjale setile su se da bi i na vršnjakinji mogle da zarade još koju kintu. Bruka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA