≫ 

Tri druga skočila u jezero, iako su bili loši plivači: Posle tri minuta svi su se udavili, a kamera je snimila užasnu borbu za život (VIDEO)

Užasni događaj snimila je kamera na mobilnom telefonu

  • 8

Tri muškarca udavila su se u jezeru u Indiji nakon što su skočili, iako su bili loši plivači. Sva trojica udavila su se za manje od tri minuta, a ovaj užasni događaj snimila je kamera koju su sami postavili kako bi snimili kupanje u jezeru.

Četan Katik (28), Sudaršan Čandel (22) i Radejšjam Katik (27) vozili su bicikle u Radžastanu u zapadnoj Indiji, kada su rešili da se okupaju u obližnjem lokalnom jezeru.

Uprkos tome što su sva trojica loši plivači, rešili su da uđu u najdublji deo jezera. Jedan od njih je postavio mobilni na stenu sa strane, a na početku trominutnog videa vidi se kako se prskaju vodom.

Tviter u Indiji eksplodirao zbog fitnes izazova: Započeo ga ministar sporta, pridružili mu se političari i sportisti, čeka se premijer (FOTO) (VIDEO)

Nakon toga jedan od njih skače u duboko jezero, ali ubrzo počinje borba za život. Kako bi pomogli svom drugu, druga dvojica skaču za njim, piše Dejli mejl.

Ubrzo se vidi kako se sva trojica bore da ostanu iznad površine vode, a zatim nestaju jedan za drugim.

Njihove porodice pozvale su policiju kada se mladići nisu vratili kućama, a istraga je pokazala da su se udavili u jezeru.

- Mladići su bili rođaci i dobro su se poznavali -  izjavio je policajac Rajender Godara.

Policija je pronašla i mobilni telefon pored ivice jezera i otkrila da su se mladići udavili za manje od tri minuta.

VIDEO Nišava, mesto gde je upao u vodu maloletni D. Đ. (17):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA