≫ 

Dana Vulin je preživela paklenih 200 operacija: Ljubomorna žena joj je kiselinom spalila lice i telo, a ona o njoj sada priča ovako (FOTO) (VIDEO)

Opečeno joj je 60 posto tela zbog čega je, od trenutka napada do danas, bila na blizu 200 operacija

  • 0

Dana Vulin (30) pred televizijskim kamerama progovorila je o svom čudesnom oporavku nekoliko godina nakon što ju je polila kiselinom žena koja je mislila da joj ona otima muža. Australijanka srpskog porekla nastradala je 2012. godine, a napala ju je drogirana Natali Dimitrovska.

Tada 25-godišnja Dana u trenutku napada spavala je na kauču u svom stanu u Pertu. Dimitrovska je uoči napada uzela drogu kristal met, provalila u Danin stan, pa je nesrećnu devojku polila kiselinom.

Polila me kiselinom i smejala se dok sam živa gorela! Ovako izgleda Dana Vulin posle 200 operacija od napada ljubomorne žene (FOTO)

 
Објава коју дели Dana Vulin (@dana_vulin) дана

Opečeno joj je 60 posto tela zbog čega je, od trenutka napada do danas, bila na blizu 200 operacija.

Natali je bila ljubomorna na Danu jer je razgovarala sa njenim mužem na jednoj zabavi i tada je odlučila da joj se osveti, i kako je govorila, da joj uništi to lepo lice.

Teški dani su sada iza ove hrabre žene, prenosi 24sata.hr.

- Odlučila sam da živim. Ne želim da budem nesrećna, moja porodica se borila za mene, sada se ja borim za njih - rekla je Dana na britanskom ITV-u.

- Dovedeš se u situaciju da te pokreću i motivišu sitnice. Jedva sam mogla i da stojim, ali znala sam da želim ponovno da držim svog nećaka. Samoubojstvo za mene nikad nije bila opcija, mislila sam da bi umiranje bilo lakše, ali našla sam snagu, želela sam da gledam svoje nećake kako odrastaju.

Printskrin: Channel Seven

Dimitrovska osuđena je na 17 godina zatvora zbog pokušaja ubistva. Dana kaže da je uprkos svemu ne mrzi.

- Kad sam bila mlada naučila sam da ne mrzim nikoga. Ja sam srećna osoba, volim život. Uspeh je moja najbolja osveta. Neko je pokušao da uzme moje lice i moje telo, nema boljeg odgovora na to.

Vulin kaže kako i dalje ima ožiljke, ali i šali se da je sada jedinstvena i spolja i iznutra, prenosi The Sun.

 
Објава коју дели Dana Vulin (@dana_vulin) дана

VIDEO: Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA