Policija u Singapuru ispitivala dvojnika Kim Džong Una: Evo šta su mu naredili

Dvojnik severnokorejskog lidera krajem prošlog meseca pozirao je na slikama s građanima Singapura

  • 0

Dvojnik severonokorejskog lidera Kim Džong-una tvrdi da ga je policija zadržala u pritvoru i ispitivala kada je danas stigao u Singapur, nekoliko dana uoči samita između Kima i američkog predsednika SAD Donalda Trampa.

Imitator iz Hongkonga, koji se predstavlja kao Hauard Iks, došao je u Singapur zbog poslovnih promocija u vezi sa samitom.

Lažni Kim Džong Un prošetao kroz Singapur i napravio pravu pometnju (FOTO)

Prema njegovim rečima, policajci koji su ga zaustavili na aerodromu u Singapuru, ispitivali su ga i rekli mu da se kloni ostrva Sentosa i hotela Šangri-La.

Istorijski susret dvojice lidera trebalo bi da u utorak bude održan u hotelu Kapela na ostrvu Sentosa, a očekuje se da će Tramp biti smešten u hotelu Šangri-La tokom svoje posete, podseća AP.

Dvojnik severnokorejskog lidera krajem prošlog meseca pozirao je na slikama s građanima Singapura gde se, kako je rekao, pojavio da bi poželeo uspeh Kimu i Trampu na samitu u prevorima o okončanju nuklearnog programa Severne Koreje.

Hauard Iks predstavljao se kao Kim i na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji u februaru ove godine, kada je zbunio severnokorejske čirlidersice, koje su pomislile da je lider njihove zemlje došao na hokejaški stadion.

VIDEO: Istorijski sastanak lidera Severne i Južne Koreje

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA