≫ 

Rodman najavio dolazak na samit u Singapuru: Daću podršku mojim prijateljima Trampu i Kim Džong Unu (FOTO)

Zvaničnici kažu da bivša, ekcentrična NBA zvezda, neće imati zvaničnu ulogu na sastanku, a iz Trampove administracije navode da Rodman nije pozvan

  • 0

Bivša NBA zvezda Denis Rodman najavio je na svom Tviteru da će, zahvaljujući sponzorima, biti u Singapuru u vreme istorijskog samita između američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong Una.

- Letim u Singapur na istorijski samit. Daću svaku podršku koja bude potrebna mojim prijateljima Donaldu Trampu i Kim Džong Unu - napisao je Rodman.

>>> Trampa i Kima će u Singapuru čuvati ratničko pleme: Jedno je od najžešćih u svetu, koje u borbu ne ide bez "kukrija" (VIDEO)

On je na Tviteru napisao i da je pre godinu dana, 15. juna 2017, tokom boravka u Pjongjangu, severnokorejskom ministru Kim Il Guku dao Trampovu knjigu "Umetnost postizanja dogovora".

- Nadam se da će je svi pročitati pre istorijskog samita u Singapuru, 12. juna - naveo je na tviteru Rodman.

Imamo najvećeg pregovarača svih vremena - Trampa, koji će da pokaže svetu kako se to radi, napisao je Rodman.

Zvaničnici kažu da bivša, ekcentrična NBA zvezda, neće imati zvaničnu ulogu na sastanku, a iz Trampove administracije navode da Rodman nije pozvan.

VIDEO: KNJIGA O TRAMPU: Delo Majkla Vulfa koje je izazvalo kontraverze u svetu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA