≫ 

Tramp preko Tvitera opet opleo po bivšem direktoru FBI, a ni Hilari Klinton mu nije ostala dužna

U izveštaju na 500 strana, objavljenom u četvrtak, navodi se da je Komi napravio "ozbiljnu grešku u proceni" kada je uoči predsedničkih izbora 2016. godine objavio da ponovo otvara istragu kandidatkinje Demokratske stranke Hilari Klinton

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da je učinio "veliku uslugu" time što je otpustio bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija, a povodom objavljivanja izveštaja generalnog inspektora Sekretarijata za pravosuđe Majkla Horovica.

- Izveštaj je potpuna katastrofa za Komija, njegove žrtve i na žalost FBI. Komi će sada i zvanično važiti za najgoreg lidera u istoriji FBI. Učionio sam veliku uslugu narodu kada sam ga otpustio - napisao je Tramp na Tviteru, prenosi Rojters.

Putin mi je rekao da imaju najlepše ku*ve na svetu: 5 najsočnijih detalja bivšeg direktora FBI o privatnim razgovorima sa Trampom (VIDEO)

 

U izveštaju na 500 strana, objavljenom u četvrtak, navodi se da je Komi napravio "ozbiljnu grešku u proceni" kada je uoči predsedničkih izbora 2016. godine objavio da ponovo otvara istragu kandidatkinje Demokratske stranke Hilari Klinton zbog upotrebe privatnog servera za elektronsku poštu.

Takođe, u izveštaju se navodi i da je Komi odstupio od protokola Federalnog istražnog biroa, da "nije poštovao autoritet i da su njegovi potezi bili "neuobičajni", ali i da nije pokazao političku pristrasnost u svojim potezima ili pokušavao da utiče na izbore.

 

Sa druge strane Hilari Klinton je ismejala Komija tako što je na Tviteru upitala "A moji mejlovi?".

Taj njen tvit pokrenuo je brojne komentare na toj društvenoij mreži, a pojedini korisnici su ga opisali "kao najbolji tvit u istoriji Tvitera", prenosi Jahu njus.

VIDEO: Koji je lider pobedio u ratu govora tela?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA