≫ 

Tramp otkrio novinarima da je sa Kimom razmenio brojeve telefona

Na pitanje novinara Foks njuza šta planira da radi na Dan očeva, u nedelju, Tramp je odgovorio: "Zapravo ću zvati Severnu Koreju"

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom razmenio brojeve telefona i najavio da će ga u nedelju zvati.

Na pitanje novinara Foks njuza šta planira da radi na Dan očeva, u nedelju, Tramp je odgovorio: "Zapravo ću zvati Severnu Koreju", prenosi Rojters.

Državna televizija Severne Koreje objavila neviđene snimke istorijskog susreta Trampa i Kima (FOTO) (VIDEO)

Tramp je kasnije rekao novinarima u Beloj kući potvrdio da je Kimu na sastanku u Singapuru dao svoj broj telefona da može direktno da ga pozove.

- On sad može da me zove, ako ima nekih problema, a mogu i ja njega da zovem - rekao je Tramp.

Na pitanje zašto brani Kimove poteze kada je reč o ljudskim pravima u Severnoj Koreji, Tramp je rekao novinarima: "Znate zašto. Ne želim da nuklearno oružje uništi vas i vašu porodicu... Želim da imam dobre odnose sa Severnom Korejom", rekao je on.

Tamp i Kim u Singapuru Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da želi da oko sebe ima ljude koji "sede i pažljivo slušaju" kada on govori, baš kao oni iz okruženja severnokorejskog vođe Kim Džon-una, da bi kasnije tvrdio da je ovaj komentar dao u šali.

 

VIDEO: Koji je lider pobedio u ratu govora tela?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA