Melanija Tramp izazvala bes natpisom na jakni koju je nosila prilikom posete prihvatilištu za decu migrante

Javnost je šokirana porukom sa jakne, ali njen tim objašnjava da je u pitanju "obična jakna"

  • 0

Melanija Tramp obišla je prihvatilište za decu migrante, a svetski mediji kao potpuno neprikladnu ocenjuju jaknu koju je prva dama SAD tom prilikom nosila.

Na leđima Melanije Tramp pisalo je: "Baš me briga, a vas?".

Iz tima za odnose s javnošću prve dame SAD saopšteno je da je u pitanju "samo jakna" i da njome nije nameravala da prenese bilo kakvu poruku. Takođe se nadaju da mediji, posle današnje važne posete Teksasu, neće fokusirati na garderobu.

Amerikanci ponovo bombardovali Siriju: Najmanje jedan vojnik poginuo

Melanija Tramp nenajavljeno je obišla prihvatilište u Teksasu gde su smeštena deca migranati, koju tamo šalje američka vlada, nakon što zajedno sa članovima porodice nelegalno uđu u zemlju.

Agencije javljaju i da je američko ministarstvo zdravlja uputilo zahtev Pentagonu da se pripremi za prijem u vojne baze 20.000 dece migranata koja su u SAD stigla bez pratnje odraslih, rekao je jedan američki zvaničnik.

- Od ministarstva odbrane je zahtevano da pruži podršku ministarstvu zdravlja koje je tražilo 20.000 kreveta - rekao je taj zvaničnik i precizirao da su kreveti namenjeni deci koja su sama stigla u SAD.

Agencija AP javila je da je Pentagon pristao da pripremi baze i obezbedi smeštaj za decu imigrante.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA