Objavljen užasavajući snimak ubistva: Trudna devojka upucala svog dečka dok je govorila da ne može to da uradi (VIDEO)

Mladi Jutjuber je pre ovog čina rekao Perez da je "spreman da ide na nebo"

  • 1

Monaliza Perez (20) prošle godine ubila je svog dečka Pedra Ruiza (22) tokom snimanja videa kojim su želeli da postanu poznati. Godinu dana kasnije objavljen je snimak na kome se čuje kako govori da "ne može to da uradi, da se plaši", a žrtva je bodri da će "biti sve u redu".

Međutim, nije bilo tako, jer je metak probio knjigu koji je Pedro držao ispred grudi misleći da će ona da zaustavi metak.

- Dušo, ako sam te ubila, šta će da mi se desi sa životom. Ne, ovo nije u redu - dodala je ona i pozvala Hitnu pomoć, ali već je bilo kasno.

Trudna devojka upucala dečka dok su snimali kamerom bizarnu foru: Tog dana je napisala nešto što je najavilo tragediju (VIDEO)

Mladi Jutjuber je pre ovog čina rekao Perez da je "spreman da ide na nebo".

- Ako umrem, prilično sam spreman da idem na nebo. Ako umrem, idem kod Isusa. Verovatno me neće prihvatiti zbog ovog glupog poteza, ali ja sam siguran da će moja devojka pogoditi knjigu, a ne mene - rekao je on tom prilikom, dok je celu situaciju posmatralo njihovo trogodišnje dete.

Perez je samo nekoliko dana pre snimanja videa napisala na svom Tviter nalogu da će "ona i njen dragi snimiti jedan od najopasnijih videa ikada, kao i da to nije njena ideja, već isključivo njegova".

 

Tokom ispitivanja, Perez je rekla da je pokušavala na sve moguće načine da ga odvrati od ove ideje, međutim, on je, kako je rekla, želeo na ovaj način da postane poznat.

Monaliza je tek nedavno optužena za ubistvo drugog stepena. Nedavno joj je izrečena zatvorska kazna od 180 dana koju će da odleži u naredne tri godine po 30 dana.

Vest da je prilikom snimanja videa za Jutjub kanal ubijen mladić, kao i da je izvršilac bila njegova devojka, odjeknula je medijima širom celog sveta. Gotovo godinu dana kasnije tužioci iz okruga Norman u Minesoti, objavili su video fatalnog ubistva mladog Pedra Ruiza.

VIDEO: Uznemirujuće, zamalo u smrt zbog selfija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    24. jun 2018 | 00:06

    Da čovek ne poveruje kakvih sve idiota ima. Toj deci su toliko isprani mozgovi da oni zaista misle da su likovi iz igrice na internetu i da se ništa strašno neće dogoditi, imaju još nekoliko života. Bože me sačuvaj ovog nastranog poludelog sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA