Bog je glup: Predsednik Filipina uvredio sve vernike, ne prestaje da šokira svojim izjavama (VIDEO)

Njegov portparol Hari Roki zatražio je u ponedeljak od javnosti da prihvati da je Duterte sklon oštrom jeziku kada izražava svoja uverenja

  • 0

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte izazvao je kontroverzu u svojoj većinski katoličkoj zemlji kazavši za Boga da je "glup", ali ga je njegov portparol branio kazavši da je to njegovo lično mišljenje.

Duterte je to izjavio u petak tokom govora u svom rodnom gradu Davau na jugu zemlje, dovevši u pitanje Božju logiku u biblijskoj priči o stvaranju Adama i Eve.

Skandalozno ponašanje predsednika Filipina: Poljubio radnicu u usta, ona se smejala, a masa aplaudirala (VIDEO)

- Adam je jeo sa stabla spoznaje dobra i zla, tada je rođena zloba. To je taj glupi Bog? -  rekao je.

- Kučkin sin je glup ako je to bilo tako. Stvorio si je nešto savršeno i tada smislio događaj koji će dovesti u uništi kvalitet njegovog dela - rekao je on.

Njegov portparol Hari Roki zatražio je u ponedeljak od javnosti da prihvati da je Duterte sklon oštrom jeziku kada izražava svoja uverenja.

- To je predsednikovo lično uverenje - rekao je.

- Slobodni smo da verujemo i slobodni smo da ne verujemo. Predsednik ima lična duhovna uverenja - istakao je predsednik Filipina.

VIDEO: Putin četvrti put postao predsednik Rusije

(Telegraf.rs/Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA