Rugali su se njenom kuvanju, a ona je imala smrtni odgovor na prozivke: Servirala im zmijski otrov za ručak i ubila četvoro dece

Još 88 gostiju sa slavlja završilo je u bolnici

  • 2

Pradnija Survase iz Kalapura, u Indiji, optužena je za ubistvo petoro gostiju na proslavi useljenja u Mahadu (indijska država Maharaštra). Kako prenose indijski mediji, otrovala ih je iz osvete zato što su se podsmevali njenom kuvanju.

Policija je saopštila da je Survase nameravala da ubije supruga, svekrvu, dve snaje, kao i svekrvinu sestru i njenog muža, jer su joj se uporno rugali zbog tamnog tena i načina na koji kuva.

Sud poništio odluku o vešanju devojčice Nure: Roditelji su je prisilili na brak, muž ju je silovao uz pomoć rođaka, a ona je dobila smrtnu kaznu

On je umešala zmijski otrov u posudu s jelom koje je poslužila gostima na slavlju, nakon čega je 88 osoba završilo u bolnici, dok je pet umrlo.

Žena, koja se razvela od prvog muža, takođe veruje da su joj rođaci upropastili drugi brak.

Hrana je služena gostima od 14.30 do 23.30, a oni koji su jeli kasnije ubrzo potom počeli su da se žale na mučninu, povraćanje i bol u stomaku.

"Hindustan tajms" je preneo da je umrlo četvoro dece, stare 7-13 godina, od kojih je dvoje u srodstvu sa Survase, kao i 53-godišnja Gopinat Nakure.

Višvadžit Kaingade, policijski inspektor u Kalapuru, kaže da su se na mučninu žalili gosti koji su jeli između 16.30 i 18 časova, a da je u to vreme posluživala upravo Survase.

U hrani su otkriveni pesticidi, kao i otrov. Ukoliko bude proglašena krivom, preti joj smrtna kazna.

Video: Užička anakonda - ogromna zmija u malinama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA