≫ 

Život posle smrti: Žena se probudila u mrtvačnici nakon saobraćajne nesreće

Kompanija "Distres alert", koja pruža ambulantne usluge, saopštila je da ta žena posle saobraćajne nezgode, koja se dogodila 24. juna, "nije pokazivala znake života", pa je prebačena u mrtvačnicu u Karletonvilu

  • 5

Jedna Južnoafrikanka probudila se živa u rashladnoj komori mrtvačnice, nakon što ju je služba Hitne pomoći proglasila mrtvom posle saobraćajne nezgode.

Kako danas živi baka koju su pre mesec dana lekari proglasili mrtvom? (FOTO)

Kompanija "Distres alert", koja pruža ambulantne usluge, saopštila je da ta žena posle saobraćajne nezgode, koja se dogodila 24. juna, "nije pokazivala znake života", pa je prebačena u mrtvačnicu u Karletonvilu, u provinciji Gauteng, prenosi južnoafrički portal TimesLive.

Međutim, kada se čovek koji je zaposlen u mrtvačnici vratio da proveri telo u rashladnoj komori, primetio je da žena diše.

Neimenovani lokalni zvaničnik rekao je za Bi-Bi-Si da se žena, čiji identitet nije objavljen, sada oporavlja u bolnici istočno od Johanesburga.

U toku je istraga o ovom incidentu, dok njena porodica čeka odgovore.

- Kao porodica, nećemo o ovome govoriti ukoliko ne budu prisutni policija, služba Hitne pomoći i zvaničnici mrtvačnice koji su u ovo umešani. Potrebni su nam odgovori - rekao je neimenovani član njene porodice za Bi-Bi-Si, dodavši da je porodica u šoku.

U međuvremenu, šef kompanije "Distres alert" Gerit Brednik rekao je da "nema dokaza o bilo kakvom propustu" njegove kompanije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA