≫ 

Tramp ponovo želi da se kandiduje za predsednika: Već pripremio 33 miliona dolara za novu kampanju

33 miliona koje Tramp ima na računu u banci do kraja juna daju mu prednost u odnosu na bilo kog drugog potencijalnog predsedničkog kandidata

  • 1

Na računu u banci za kampanju predsednika Donalda Trampa nalazi se 33 miliona dolara, piše "Politiko" pozivajući se na najnovije podatke, objavljene dve i po godine pre održavanja narednih predsedničkih izbora u SAD.

Kako navodi Politiko, 33 miliona koje Tramp ima na računu u banci do kraja juna daju mu prednost u odnosu na bilo kog drugog potencijalnog predsedničkog kandidata.

"Politiko" konstatuje da od ranih napora Trampa da napravi veliku kampanju za ponovni izbor imaju koristi preduzeća koja se povezuju i s njim i s njegovim menadžerom za kampanju Bredom Parskejlom.

Dan D za celu planetu dešava se u Helsinkiju: Putin i Tramp lome koplja, pre javnog susreta sastanak lidera u 4 oka (FOTO)

Tramp i Melanija u Helsinkiju pre sastanka sa Putinom Foto: AP/Tanjug

Tramp je nedavno u intervjuu britanskom listu "Mejl on sandej" rekao da planira da se ponovo kandiduje za predsednika 2020. godine.

- To u potpunosti nameravam. Izgleda da svi to žele da uradim - rekao je Tramp.

Američki predsednik, koji je izabran kao kandidat republikanaca, kazao je da ne vidi nikoga iz Demokratske partije ko bi mogao da ga pobedi 2020. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    18. jul 2018 | 12:08

    TRAMP-STABILNI GENIJE I TREBA DA VLADA JOS AMERIKOM JER VERUJEM DA CE PREKINUTI SVE EKONOMSKE I CARINSKE RATOVE I POCETI DA RADI KAO VELIKI BIZNISNEN-MILIJARDER!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA