≫ 

Univerzitet pod opsadom policije: Naoružani napadač u Vašingtonu, studentima naređeno da se sakriju

"Zaključajte vrata i budite što dalje od prozora", upozorava policija

  • 4

Područje oko Američkog univerziteta smeštenog na severozapadu grada Vašingtona pod opsadom je policije zbog izveštaja da je naoružani napadač u blizini. Studentima i osoblju je naređeno da zaključaju vrata i da se sakriju.

Pucnjava u redakciji Kapital gazete u Americi: Napadač otvorio vatru na novinare, najmanje petoro mrtvih (UŽIVO)

"Zaključajte vrata i budite što dalje od prozora, ako ste napolju, napustite područje oko univerziteta odmah", policija je upozorila na Tviteru.

Lokalni mediji prenose da je opsada univerziteta možda samo preventivna mera, jer za sada, nema izveštaja o aktivnom napadaču.

Prema navodima lokalnih medija, policija je primila dojavu o "osobi sa oružjem o pojasu". Policija Vašingtona i obezbeđenje univerziteta pretresaju svaku zgradu.

Vašington ima jedan od najrestriktivnijih odnosa prema oružju u SAD. Zakonom se brani civilima da otvoreno u javnosti nose oružje.

Uskoro opširnije...

VIDEO: Liježom se prolama rafalna paljba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    18. jul 2018 | 20:17

    Традиција и култура! Нестало Индијанаца па се међусобно убијају.

  • Dragan

    18. jul 2018 | 20:40

    Tačno tako,to je zemlja čijim vrednostima teze drugosrbijanciNajzalosnije je sto su im usta puna demokratije ,zaštite ljudskih prava,zgrazavaju SR ba ubistva,silovanja...itd..a ustvari oni su ti koji sprovode u delo navedeno...Šta reci o zemlji u kojoj su turističke atrakcije zatvori:Alkatraz ...a znamenite istorijske licnosti razbojnici ,ubice:Bili Kid ,Bil Hikok,....

  • 911

    18. jul 2018 | 20:39

    Imamo mi dosta nasih problema sta ce nam te vesti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA