Tajni snimci razotkrivaju Trampa: Predsednik i Koen razgovarali o zataškavanju afere sa bivšom Plejboj zečicom

Uoči izbora Mekdugal je za 150.000 dolara prodala priču o navodnoj aferi listu Nešnal Enkvajer čiji vlasnik je blizak Trampov prijatelj

  • 0

Bivši advokat američkog predsednika Majkl Koen, tajno je uoči izbora snimao svoj razgovor sa Donaldom Trampom oko isplate novca bivšem modelu "Plejboja" Karen Mekdugal da ćuti o navodnoj aferi sa Trampom.

Ti snimci pronađeni su prilikom pretresa kuće Koena početkom ove godine, a kako prenose američki mediji, napravljeni su dva meseca uoči izbora, prenosi BBC.

Ministarstvo pravosuđa prati navode o podmićivanju žena koje su tvrdile da su imale aferu sa Trampom, a Koen je pod istragom zbog prevare oko plaćanja poreza i mogućeg kršenja zakona o izborima.

Tramp se baš uželeo Putina: Poziva ga da na jesen dođe u Belu kuću, Amerikanci u neverici

Tramp je navodno imao aferu i sa Karem Mekdugal Foto: Profimedia/Pacific coast news

Koenov advokat je rekao da je dovoljno reći da, kada se objave otkriveni snimci, njegovom klijentu neće biti naneta šteta.

Uoči izbora Mekdugal je za 150.000 dolara prodala priču o navodnoj aferi listu Nešnal Enkvajer čiji vlasnik je blizak Trampov prijatelj.

Međutim, ona nije samo prodala prava na priču, već joj je time zabranjeno i da javno govori o navodnoj aferi.

Ipak, budući da priča nije objavljena, Mekdugal je izjavila da je prevarena.

Trampov advokat Rudi Ðulijani izjavio je Njujork Tajmsu da su Tramp i Koen razgovarali o isplati Mekdugalove, ali da novac nikada nije prebačen na njen račun, kao i da sam snimak predstavlja "moćne oslobadajuće dokaze".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA