≫ 

Pakao na Ibici: Četvorica britanskih turista naterali devojku (29) da popije pilule, pa je silovali

Na sudskom saslušanju doneta je odluka da dva brata (29) i (30) od četvorice privedenih Britanaca ostanu u pritvoru zbog istrage

  • 4

Četvorica britanskih turista uhapšeni su u odmaralištu San Antonio na Ibici zbog sumnje da su grupno silovali turistkinju (29) iz Velike Britanije.

Četvorica muškaraca silovala devojku, pa je pretukli na smrt nakon finala Lige šampiona: Snimljeni su kako je iznose onesvešćenu (VIDEO)

Civilna garda ih je privela po devojčinoj prijavi da je napadnuta. Ona je izjavila da ju je jedan od osumnjičenih naterao da popije dve pilule i da joj je posle toga pozlilo. Upoznala ih je tokom noćnog izlaska, zajedno su otišli na plažu, a potom i u smeštajne jedinice gde se požalila da joj nije dobro.

Na sudskom saslušanju doneta je odluka da dva brata (29) i (30) od četvorice privedenih Britanaca ostanu u pritvoru zbog istrage. Druga dvojica su puštena na slobodu nakon što je plaćena kaucija, piše "Dejli mejl".

Prema prvim informacijama oni su se našli sa devojkom na jednoj lokaciji na samoj obali kod glavne plaže S'Arenal u San Antoniju,a napad se navodno dogodio u ranim jutarnjim časovima. Policija je pozvana posle toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    22. jul 2018 | 08:16

    Oni su najgora vrsta turista,imala sam priliku da ih vidim na Zakintosu,pijani,drogirani,goli na ulicama rade sve i svasta...da li se tako ponasaju u svojoj zemlji?

  • brana

    22. jul 2018 | 09:05

    To im je verovatno sestra....

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    22. jul 2018 | 13:11

    Ovo je engleski humor od njihovog ponašanja! ;-) ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA