≫ 

Nekoliko trenutaka pre tragedije, porodica je napravila poslednju zajedničku fotku: Nisu znali da se smeše smrti pravo u oči (FOTO) (VIDEO)

Pre nego što su se ukrcali na brod, porodica Kolman slikala se pored pojasa za spasavanje, ne znajući da će im to biti poslednja zajednička fotografija

  • 0

Majka koja je izgubila supruga, troje dece i još pet članova porodice kada se prevrnuo brod "Zajaši patke" na jezeru u Misuriju pored grada Brensona, rekla je da je anđeo izvukao iz vode. Pored nje, preživeo je još samo jedan član porodice, a samo nekoliko trenutaka pre strašne tragedije 11-člana porodica snimila je poslednju zajedničku fotografiju.

Tia Kolman briznula je u plač dok se prisećala trenutka kada je na brodu shvatila da su joj deca nestala. Ona je ispričala kako je sin bio pored nje kada je brod počeo da tone, ali kako je počeo da raste nivo vode, više nikoga nije videla.

- Više nikoga nisam ni osetila niti videla. Udarila sam glavom u deo broda, a kada sam upala u vodu, osetila sam da je ledena. Znala sam da sam na dnu - ispričala je ona.

Stravično nevreme u SAD: Prevrnuo se brod, udavilo se 17 turista, među kojima su i deca. Završena dramatična potraga za nestalima (FOTO) (VIDEO)

Kada je konačno uspela da ispliva na površinu, boreći se sve vreme sa brodom koji tone, videla je ljude sa okolnih čamaca kako priskaču u pomoć.

U nesreći je ostala bez muža i troje dece Foto: Profimedia

- Nekako sam uspela da stignem do broda, kada su me ti ljudi, anđeli, izvukli napolje. Kada su me izvukli iz vode, nisam videla nikoga iz moje porodice - rekla je nesrećna žena.

Pre nego što su se ukrcali na brod, porodica Kolman slikala se pored pojasa za spasavanje, ne znajući da će im to biti poslednja zajednička fotografija.

Od svih 11 članova porodice, samo dvoje su preživeli nesreću, Tia i njen nećak.

Tia je u nesreći izgubila muža i troje dece, dva sina od sedam i devet godina i jednogodišnju ćerku.

Do nesreće je došlo kada je brod pogodila strašna oluja, a kako prenosi Dejli mejl, u trenutku kada je brod zaplovio, vetar je dostizao brzinu uragana.

VIDEO: Tornado u Americi rušio kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA