Hrvat spašava Ameriku: Ovo je njegov recept za spas posrnulog društva (VIDEO)

Pozvao je građane Amerike da ne čekaju prinčeve na belim konjima da im reše probleme, već da sami preuzmu kontrolu za početak tamo gde žive

  • 10

Izgleda da guverner Ohaja Džon Kasić zna kako da povrati Ameriku od različitih društvenih pošasti, koje već godinama urušavaju društvo.

Kasić je u intervjuu za CNN istakao značaj rešavanja problema na lokalnom nivou i rekao da nemoguće postaje moguće kad se ljudi udruže.

>>> PRVI HRVAT U BELOJ KUĆI?! Ovalnom sobom bi se mogla oriti "Lijepa naša"! (FOTO) (VIDEO)

Kasić se zalaže za rešavanje pitanja koja pogađaju zajednice širom zemlje - Foto: Tanjug/AP/ST. PAUL PIONEER PRESS OUT; MAGS OUT; TWIN CITIES LOCAL TELEVISION OUT

Kako je naveo, on se zalaže za rešavanje pitanja koja pogađaju zajednice širom zemlje, među kojima su najizraženiji siromaštvo, zavisnost i mentalno zdravlje.

- Rešenje za toliko problema koje imamo u ovoj zemlji nalaze se tamo gde živimo - rekao je Kasić.

Pozvao je građane Amerike da ne čekaju prinčeve na belim konjima da im reše probleme, već da sami preuzmu kontrolu za početak tamo gde žive.

Kasić je istakao da će građani povratiti Ameriku jedino ako se budu vodili jednakim sistemom vrednosti, bez obzira na političko opredeljenje. Kako je rekao, najvažnije je da postoje zajednička svrha i zajednički cilj.

Inače, Džon Kasić je sin Čeha i Hrvatice, dece imigranata, koji se ponosi svojim poreklom i za sebe ističe da je najpre Amerikanac, ali i Hrvat i Čeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    3. avgust 2018 | 18:43

    Joj skloni se

  • Radnaskela

    3. avgust 2018 | 18:26

    Nema njima spasa...sistematsko zaglupljivanje tog naroda je odavno otišlo predaleko. Koliko vidim, to uvode polako i nama.

  • pišonja

    3. avgust 2018 | 18:35

    Zar ima netko tko nije srbin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA