Najbolje prijateljice u fensi provodu: Jedna je španska misica koja je preživela eksploziju u Zemunu, a druga ćerka fudbalske narko legende

Šarlot Kaniđa je drugarica mis Marbelje i ćerka nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Argentine, Klaudija Kaniđe. Njegova čuvena izjava je: "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman"

  • 18

Devojke u noćnom provodu Foto: Instagram.com/chcaniggia

Bivša misica Marbelje Olatz Bilbao Gonzales, rođena 1998. godine, teško je povređena u eksploziji u Zemunu u noći između petka i subote. Naime, ona je bila u automobilu koji je oko 2:30 eksplodirao, a zadobila je prelome potkolenice i obilno krvarenje.

Strahinja Stojanović (28) bio je prošle noći u društvu misice, ali je nekoliko trenutaka pre eksplozije izašao iz "audija". Stojanović se, inače, pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole, a sumnja se da je bio blizak sa klanom braće Šaranović.

Ko je bivša misica iz Španije povređena u eksploziji "audija" u Zemunu? Bujna brineta pre nedelju dana slavila 20. rođendan, a sinoć je preživela detonaciju (FOTO)

Misica je teško povređena u eksploziji Foto: Facebook/Olatz Bilbao

Devojka je prevezena u najbližu bolnicu, KBC Zemun na ortopediju sa teškim povredama. Mediji pišu da bomba koja se našla ispod automobila nije ni bila namenjena njoj.

Olatz je veoma aktivna na društvenim mrežama, a po njenim slikama bi se reklo da voli luksuzan život i skupe stvari.

Šarlot i Olatz su bliske prijateljice Foto: Instagram.com/chcaniggia

Njena dobra prijateljica je Šarlot Kaniđa, ćerka nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Aregentine, Klaudija Kaniđe. On je širom sveta poznat i po svojim problemima sa drogom. Njegova čuvena izjava je: "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman".

Devojke često izlaze zajedno, o čemu svedoče i brojne slike na njihovim Instagram profilima, koji često privlače veliku pažnju.

Često su se provodile zajedno Foto: Instagram.com/chcaniggia

Na ovim fotografijama se može videti kako devojke poziraju u seksi odeći i kako ulaze u jedan ekskluzivan restoran u Marbelji.

Vozač audija je bio Strahinja Stojanović Foto: Facebook/Olatz Bilbao

VIDEO: Eksplodirao džip na Banovom brdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    11. avgust 2018 | 21:35

    Zamislite zemlju dje je vijest da je u njoj stigla manekenka ?!

  • Masa

    11. avgust 2018 | 17:47

    Auuuu!Po ove prevazisle Soraju,Staniju,Tijanu....

  • R line

    11. avgust 2018 | 18:13

    Lepo ja rekoh stiže Marbelja kod nas.....starlete na obuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA