≫ 

Otpušten agent FBI, da li je to kraj istrage o ruskom mešanju u američke izbore? I Donald Tramp ima svoje mišljenje o ovome

Tramp je na Tviteru istakao da je "lista loših igrača u FBI i Ministarstvu pravde sve duža i duža

  • 3

Američki predsednik Donald Tramp upitao se na Tviteru da li će istraga o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. godine biti okončana, nakon što je otpušten jedan od glavnih istražitelja.

Advokat bivšeg agenta Federalnog istražnog biroa SAD (FBI) Pitera Stržoka saopštio je da je Stržok otpušten zbog poruka u kojima je kritikovao Trampa, navodi AP.

Tramp pojeo poverljivi dokument nakon sastanka sa advokatom i bez Melanije se ponaša kao "pušten sa lanca"?!

Vođa istrage o mogućem ruskom mešanju Robert Maler izbacio je Stržoka iz istražnog tima odmah nakon što je saznao za sporne poruke.

Tramp je na Tviteru istakao da je "lista loših igrača u FBI i Ministarstvu pravde sve duža i duža", nazvavši istragu o ruskom mešanju "totalnom prevarom".

AP podseća da je Tramp i ranije kritikovao istragu o mogućem mešanju u predsedničke izbore i dodaje da za sada nema indicija da će se istraga obustaviti.

VIDEO: Ko ima jače obezbeđenje - Tramp ili Putin?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    14. avgust 2018 | 12:03

    TRAMPE SRBINE!! POSTACE HEROJ COVECSNSTVA I TREBA DA DOBIJE NOBELA ZA MIR !!! ROTSILD SE LJUTI NA TRAMPA JER IH UNISTAVA U ZAMISLI STVARANJA SVETSKE ELITE I W.O.P.-SVETSKOG PROJEKTA-ILLUMINATI GUBE VLAST NAD ZAPADNIM SVETOM!! TRAMP JE HEROJ!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA