Majka (23) tražila na internetu savet kako da počini savršeno ubistvo, a onda su je uhapsili zbog smrti njene dece

Kada je policija počela da istražuje smrt njenog drugog deteta, forenzičari supronašli niz sumnjivih pretraživanja u njenom računaru

  • 4

Serija morbidnih dešavanja na internetu je dovela do hapšenja jedne žene sa Aljaske, koja je sada optužena za ubistvo svoje dece i to u razmaku od dve godine.

Stefane LaFountain (23) je optužena za ubistvo svoje ćerke od 13 meseci 20. novembra prošle godine, kao i četvoromesečnog deteta 15. septembra 2015. godine, prenosi Dejli Mejl.

Melisi je oba sina ubio muž, pa presudio sebi: Njeno telo je bilo živo, ali duša i srce nisu - sve dok joj u život nije ušla Lola (FOTO)

Obe bebe su inače bile veoma zdrave, ali su odjednom prestale da dišu. Tata je njihova majka pozvala Hitnu pomoć. Devojčica je preminula u bolnici četiri dana kasnije.

Kada je policija počela da istražuje smrt njenog drugog deteta, forenzičari supronašli niz sumnjivih pretraživanja u njenom računaru i to oko sat vremena pre nego štoje pozvala Hitnu pomoć.

Ona je na Guglu tražila: kako ubiti čoveka bez dokaza, davljenje i forenzika, kako počiniti savršeno ubistvo.

Uzrok smrti njenog prvog deteta nije pronađen, ali se poklapa sa smrću gušenjem, dok je drugo dete umrlo zbog nedostatka kiseoika u mozgu.

Ona je uhašena u sredu, a njeno prvo pojavljivanje pred sudom se očekuje u petak.

Šef policije Erik Jevkes je rekao da je ovo stravičan zločin i da zlo vreba u svakoj zajednici.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    2. septembar 2018 | 14:05

    То није мајка.То је чудовиште...

  • tina

    2. septembar 2018 | 17:21

    Nije stigla da abortira pa misli moze se i ovako. Kako je samo mogla da bude s tom decom i nakon vise meseci da ih ubije? Verovatno ih je hranila, kupala, presvlacila. Ne mozes mace da izbacis na ulicu nakon sto mu das tanjiric mleka a ne da ubijes svoj porod.

  • Тодорић

    2. septembar 2018 | 17:58

    Ако нису нашли узрок смрти,како сумњају у убиство?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA