≫ 

Tramp i dalje besan zbog sporne knjige o njemu koja je postala bestseler: Ovo je fikcija, napisaću svoju verziju priče

Knjiga je već bestseler na Amazonu

  • 1

Predsednik SAD Donald Tramp je ponovo knjigu novinara Boba Vudvorda, "Strah: Tramp u Beloj kući", nazvao šalom i fikcijom, ističući da će on napisati "pravu knjigu" gde će izneti svoju tačku gledišta o svom boravku u Beloj kući, pošto se neprijateljski navodi iz Bobove knjige i dalje šire internetom.

Lažno svedočenje, tajni dokumenti i "luda kuća": Evo šta piše u knjizi koja je uznemirila Trampa (FOTO) (VIDEO)

- Bobova knjiga je šala. To je samo još jedan napad na mene, u moru drugih napada, pošto se koriste neimenovani i neobjavljeni izvori. Mnogi su već istupili napred i citaraju tu knjigu, koja je fikcija. Napisaću pravu knjigu - tvitovao je Tramp u ponedeljak.

Nova knjiga legendarnog novinara Boba Vudvorda, "Strah: Tramp u Beloj kući", čiji su istraživački članci o korupciji u Beloj kući doveli do ostavke predsednika Ričarda Niksona, veoma je uznemirila sadašnjeg predsednika Donalda Trampa. Vudvord je Trampovu administraciju opisao kao stanje "nervnog sloma".

Knjiga je već bestseler na Amazonu.

 

VIDEO: Tramp: Ja sam stabilan genije

VIDEO: Knjiga o Trampu izazvala kontroverze u svetu

(Telegraf.rs/RT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt-Bec

    11. septembar 2018 | 21:51

    Kada bi predsednik Tramp vodio Ratove kao njegovi predhodnici tada bi odgovarao Americkim Imperijalistima i placenim lazovima! On je covek biznismen koji zeli da Ameriku vodi Ekonomskim rastom, a ne mrznjom i Ratom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA