Neviđen blam: Američki meteorolog izveštavao sa ulice dok se borio sa uraganom, ne sluteći šta mu se dešava iza leđa (FOTO) (VIDEO)

Hteo je da pokaže koliko je požrtvovan, a ispao je najveći luzer širom sveta

  • 1

"Weather Channel" je podržao jednog od svojih meteorologa nakon što je video koji je snimio tokom uragana Florens postao hit na društvenim mrežama.

Video snimak koji je objavljen na Tviteru prikazuje dugogodišnjeg meteorologa Majka Seidela, kako izveštava sa ulica Vilmingtona tokom snažnog udara uragana Florens. On se jedva održavao na nogama, klateći se pod jakim naletima vetra.

Uragan Florens postao smrtonosan, broje se žrtve: Najmanje petoro poginulih, među njima i novorođenče (VIDEO)

Usred dramatične situacije u kojoj bi neko pomislio da će ga oluja u jednom momentu oduvati, nekoliko metara iza njega, kroz kadar su prošla dva mladića koja su najnormalnije šetala ulicom.

"Tako dramatično! Čovek sa 'Vremenske prognoze' se borio za život, dok dva ortaka samo prolaze pored", jedan je od mnogobroojnih komentara koji su počeli da pljušte nakon što je video objavljen.

Video je pregledan više od 3,6 miliona puta od petka uveče, a ubrzo su svi počeli da ismevaju meteorologa zbog lažiranja izveštaja o oluji.

"Weather Channel" je pokušao da opravda postupak svog reportera izjavom da je on stajao na vlažnoj travnatoj površini i da je bio iscrpljen.

- Važno je napomenuti da dvojica mladića u pozadini hodaju po betonu, a Majk pokušava da održi ravnotežu na vlažnoj travi, a nakon što je izveštavao do jedan sat ujutru nesumnjivo je bio iscrpljen - istakli su sa ove televizije.

Inače nakon što se pojavio ovaj snimak, odmah su po društvenim mrežama ljudi počeli da kače parodije na ovaj slučaj meterologa.

Uragan Florens je u petak pogodio američku obalu, a procenjuje se da će još u naredna dva dana, u Severnoj i Južnoj Karolini pasti kiše koliko inače napada za osam meseci.

Do sada je evidentirano pet smrtnih slučajeva, uključujući i majku i dete za koje je policija u Vilmingtonu rekla da su ubijeni kada je drvo palo na njihovu kuću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA