Ruska manekenka tvrdi da je Putin pokušao da je ubije otrovom za pacove: Ana i njen muž su, posle Skripala, nove žrtve u Solsberiju

King se trenutno bori za život nakon što su neki izvori preneli da je par bio meta napada i da im je dat otrov za pacove

  • 14

Ruska manekenka Ana Šapiro (30) tvrdi da je bila meta predsednika Rusije Vladimira Putina u Solsberiju i ističe da Kremlj želi da bude mrtva.

Ana Šapiro i njen suprug Aleks King (42) razboleli su se dok su večerali u restoranu Prezo u Solsberiju prošle nedelje, piše Dejli mejl.

Ona je ispričala kako se njen suprug srušio u muškom toaletu u restoranu, dok mu je "pena izlazila na usta".

Panika u Solsberiju, policija blokirala čitav kraj: Nakon Sergeja Skripala i njegove ćerke, u istom gradu otrovano još dvoje ljudi (FOTO)

King se trenutno bori za život nakon što su neki izvori preneli da je par bio meta napada i da im je dat otrov za pacove.

Ana se brine za svog supruga Printskrin: Instagram

Ovaj incident ponovo je potresao stanovnike ovog mesta, a grad je bio blokiran nekoliko sati, dok su nadležni istraživali da li se radi o još jednom napadu nervnim agensom.

Šapiro veruje da iza napada na nju i supruga stoji Putin, kao što je bio slučaj i sa optužbama na račun ruskog predsednika nakon napada u martu na Sergeja Skripala i njegovu ćerku Juliju.

- Ja sam naručila picu, a Aleks ribu, povrće i krompir. Popili smo i dve čaše belog vina - rekla je manekenka.

Mesto odakle su manekenka i njen muž preveženi u bolnicu Foto: Tanjug/AP

Nakon što su završili sa jelom, njen suprug je otišao u toalet jer mu je bilo loše. Kako je rekla, posle 15 minuta počela je da brine za njega jer se nije vratio nazad.

Ubrzo je videla kako se srušio, a onda je i njoj pozlilo. Odvedeni su u bolnicu, a Šapiro je rekla je njen suprug bio u drugim kolima Hitne pomoći, dok je pored nje bio konobar.

Tvrdi da iza napada stoji Putin Printskrin: Instagram

- Aleksa su stavili u indukovanu komu, a ja i konobar smo morali da se skinemo goli i istuširamo pre nego što su nam uradili testove - rekla je ona.

Ana je u ponedeljak otpuštena iz bolnice a onda je otišla u hotel, gde je bila pod stalnim nadzorom policije.

Veruje se da je u napadu na njih korišćen strihnin.

- Osećam se užasno dok čekam vesti o Aleksu. Ja sam imala sreće, ali doktori to ne mogu da kažu za njega - rekla je ona. Aleks je sada svestan ali i dalje se čekaju rezultati testa.

Ana Šapiro rođena je u Rusiji ali je 2006. godine postala državljanka Izraela, sa čim se njena porodica nije slagala.

U London se preselila 2008. godine gde je upoznala Kinga i udala se za njega prošlog meseca.

Odrekla se ruskog državljanstva Printskrin: Instagram

Međutim, Ana veruje da ruska obaveštajna služba misli da je ona špijun.

- Javno se odričem Putina i zemlje moje porodice. Moj otac je bio general u ruskoj vojsci i svirao je u vojnom orkestru -rekla je ona.

Njena odluka da javno osudi Putina izazvala je ljutnju njene porordice. Ana je rekla kako je primila pretnje smrću od nekoga ko tvrdi da je njen otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi

    19. septembar 2018 | 23:20

    Veliki napredak Rusije uz pomoc kralja Putina nepase fasistima pa se sluze prljavim trikovima da ju ocrne, nikad vam to nece uspjet. Zuvjela Rusija i G. Putin.

  • srba

    19. septembar 2018 | 23:24

    jooooj komedije hahahahahaha pa ona ovo sama ne veruje

  • Cao mao

    19. septembar 2018 | 23:16

    Da je hteo ne bi imao ko da kaže !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA