≫ 

Ovo su lica monstruma! Lekar i učiteljica silovali preko 1.000 žena. Davali im GHB i anesteziju, pa ih onesvešćene mučki zlostavljali

Policija nije mogla da veruje šta je našla u njihovim telefonima

  • 6

Lekar iz Kalifornije i njegova devojka učiteljica uhvaćeni su pod sumnjom da su drogirali i silovali dve žene, no istražitelji veruju, na osnovu video sadržaja zaplenjenog u njegovoj kući, da je bilo više od 1.000 žrtava, prenosi Daily Mail.

Hirurg ortoped Grant Robišo (38) iz Njuport Biča u Okrugu Oranž i Serisa Rajli (32) uhapšeni su 11. septembra, a nakon što su vlasti pozvale ostale žene da se jave ukoliko su bile žrtve monstruoznog para, telefoni istražitelja nisu prestali da zvone.

Dečak je došao do očevog tela u krematorijumu, pomerio čaršaf, stavio ruku na obraz i rekao "tata": Ceo svet plače nad ovim prizorom (FOTO)

Istražitelji su nakon hapšenja na njihovim mobilnim telefonima pronašli hiljade video snimaka koji prikazuju seksualno napastvovane žene bez svesti i odeće.

- Na nekim snimcima se pojavljuju žene toliko drogirane, da nisu u stanju da se odupru napadima. Jedva su reagirale na seksualno iskorišćavanje - rekao je okružni tužilac Toni Rakokas na koferenciji za novinare.

Policija je iznela dva slučaja silovanja: prvu žrtvu par je u aprilu pozvao na zabavu na brodu. Nakon što su je napili, odveli su je u stan, dali joj drogu i silovali je. Navodna žrtva je sutradan sve prijavila policiji, a testiranja su pokazala da je u krvi imala narkotike. Drugi slučaj dogodio se u oktobru 2016. kada su žrtvu napijali dok nije izgubila svest, a zatim je silovali. Kada se probudila, počela je da vrišti, a susedi su pozvali policiju.

Žrtve su drogirali dok ne mogu da im se odupru Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Istražitelji su kod para pronašli veću količinu ilegalnih droga, uključujući GHB (poznatu i kao "droga za silovanje"), ali i dva primerka automatskog oružja i četiri vatrenog.

Policija sada istražuje jesu li pacijenti hirurga Robišoa bili žrtve para. Robišo se, inače, pojavio i u rijalitiju "Rituali udvaranja preko interneta američkog muškarca".

DROGIRALI IH ILI IM DAVALI ANESTEZIJU, PA SILOVALI ONESVEŠĆENE

Američki mediji pišu da su Robišo i Rajli žrtve drogirali ekstazijem, drogom za silovanje, kao i kokainom, a davali su im i anesteziju kako bi ih onesposobili pre seksualnog zlostavljanja u njegovom stanu u Njuport Biču.

Tečni ekstazi ili GHB poznat je kao droga za silovanje Foto: Profimedia

Par je u zajedničkom saopštenju odbacio optužbe za krivična dela za koja se terete.

- Ovakve optužbe potkopavaju prave žrtve seksualnih zločina, a Robišo i Rajli jedva čekaju da na sudu rasvetle okolnosti ovoga slučaja - poručili su njihovi branioci.

Ukoliko budu proglašeni krivima, hirurgu preti do 40, a njegovoj devojci do 30 godina iza rešetaka.

Okružni tužilac Toni Rakokas rekao je da su se žrtve verovatno osećale sigurne u društvu para, jer su uredni i dobro izgledaju.

- Svi smo čuli priču o vuku koji se maskira u ovcu. Vuk takođe može nositi lekarski mantil ili može biti prekrasna žena. Lekari ulivaju poverenje, no ključna je bila njena uloga, jer je činila da se žrtve osećaju sigurno u njihovom društvu - poručio je Rakokas.

Istražitelji veruju da je par tražio žrtve po kafićima i restoranima, ali su plen lovili i na festivalima već nekoliko godina.

Oboje će biti optuženi za  najmanje šest kaznenih dela, uključujući silovanje uz upotrebu droge, napad s namerom činjenja seksualnog zločina i posedovanje droge radi dalje prodaje.

Par je pušten iz pritvora i na sudu se moraju pojaviti 24. oktobar.

VIDEO UBISTVO U BELOJ CRKVI: Druga izbo nožem, pa pokušao da siluje D.J (49)

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    19. septembar 2018 | 19:53

    E,ova lepa,on faca...ali jbg.Manijaci,zalosno:(

  • Eto

    19. septembar 2018 | 19:15

    Još jednom dokazano da ne znači ako ima fakultet da je pametan,svaka čast izuzecima naravno...

  • Mara

    19. septembar 2018 | 19:30

    Da. S pravom odredjenih zatvorenika da tokom kazne na njima isprobaju sve bočice koje ovo dvoje posjeduju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA