"Donesite makaze, ova luda kučka mora biti odsečena": Sveštenica mučki kasapila i iskorišćavala sledbenike svog kulta (VIDEO)

Shin i njenih 400 sledbenika je 2014. otišlo na Fidži, nakon što je sveštenica predvidela glad biblijskih razmera na čitavom Korejskom poluostrvu

  • 3

Sveštenica Shin Ok-ju, koja je osnovala južnokorejski kult Crkva milosti, zajedno s troje sledbenika svoje crkve, uhapšena je prošlog meseca čim je sletela u Seul.

Protiv nje je povedena istraga zbog niza zločina, među kojima je i brutalno iskorišćavanje i zatočenje svojih sledbenika.

Shin i njenih 400 sledbenika je 2014. otišlo na Fidži, nakon što je sveštenica predvidela glad biblijskih razmera na čitavom Korejskom poluostrvu.

Pričaju za Putina da se pretvorio u "ubicu": Zapucao je 3 puta iz najnovijeg snajpera, poslednji metak bi bio smrtonosan (VIDEO)

Ona je pričala kako je Fidži obećana zemlja na kojoj mogu da prežive.

Međutim, prema rečima bivšeg člana kulta, po dolasku na ostrvo, uzela im je pasoše.

- Bili smo prisiljeni da radimo bez plate, a ritualne batine na svetoj misi bile su redovne - ispričao je on.

Odbegli član priča kako ih je ona mlatila, ali još češće su morali da tuku jedni druge, što se nazivalo "vršenjem žita".

- Kako da ubijem tog demona, to zlo stvorenje? - čuje se kako ona govori na snimku dok drži za kosu jednu sledbenicu i grubo je baca.

- Donesite makaze, ova luda kučka mora ovako biti odsečena - govori dok joj seče kosu. Potom se na snimku vidi niz vernika koje šamara.

Iako je uhapšena, za sada protiv nje nije podignuta optužnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    20. septembar 2018 | 14:50

    И онда кажу да су људи интелигентна врста?

  • Jeretik

    20. septembar 2018 | 17:15

    Ovce su za sisanje .

  • Zile

    20. septembar 2018 | 22:58

    Citajte Sveto Pismo pa necete biti zavedeni jer cete saznati istinu a ne da vam neko prica kako je njegova vera prava vera.Sve sto odudara od Svetog Pisma je laz i takve necastivi lovi jer ne poznaju Boga i Isusa.Ako slusate svoje svestenike a ne citate Bozju rec i ne slusate sta vam ona kaze ,vec ste zavedeni i podlozni manipulaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA