≫ 

Jeziv snimak pijanca koji prebija staricu zgrozio svet: Nesrećna žena pljuvala krv i zube dok je njenom glavom udarao o zemlju (VIDEO)

Mladiću koji joj je spasao život njegov se herojski čin može obiti o glavu

  • 15

Krici koji lede krv u žilama probudili su pre tri dana Leonida Šepelja u ruskom gradu Klinci. Vika je dolazila sa ulice, a kada je Leonid sa svog balkona pogledao na dole, video je kako kako njegova susetka Klara Šalamovna (88) pokušava da pobegne od nepoznatog pijanog muškarca, koji je na travi sustiže.

Čovek je staricu šutnuo, oborio na zemlju, pritisnuo je svojim telom i počeo da je tuče.

Majka prodala novorođenče učiteljici za 40 evra: Uznemirujući trenutak primopredaje bebe stare 9 dana na aerodromu (VIDEO)

- Brzo sam se obukao, uzeo telefon i izleteo na ulicu. Na snimku se vidi kako je on drži za kosu u njenom glavom udara o zemlju. Udario sam ga nekoliko puta nogom u glavu. Kada je pokrio lice rukama i prestao da se pomera, shvatio sam da nema više razloga za strah - rekao je Šepelj za RIA Novosti.

Leonid je starici pomogao da ustane. Njena usta bila su potpuno krvava, a lice prljavo od zemlje.

Žena je bila unakažena Printskrin: Jutjub/Daily News

- Ispljunula je zub predamnom. Rekla je da napadača ne zna, da je on samo zakucao na njena vrata, a kada ih je otvorila, počeo je da je tuče. Uspela je da pobegne niz stepenice, vrišteći sve vreme. Jedna komšinica je otvorila vrata, a kada je videla šta se događa, odmah ih je zatvorila. Nasilnik je staru stigao na ulici i nastavio da je tuče. Drugi stanari su se pojavili na balkonu, ali niko nije izašao da pomogne - prepričao je Leonid.

Osim zuba, baki je slomio i rebro. Leonid ju je sa prijateljima odveo u bolnicu.

Policija je ubrzo uhvatila nasilnika, 32-godišnjeg muškarca. Ispostavilo se da ga je njegov brat, saobraćajni policajac, već mnogo puta izvukao iz ovakvih problema. Šta ga je ovaj put izazvalo, još se ne zna, ali se pretpostavlja da je pomešao stan.

Iako je Leonid ispao heroj, koji nije okrenuo glavu kada svu drugi jesu, i verovatno spasao ovoj ženi život, zbog toga što je nekoliko puta šutnuo nasilnika u glavu, i sam može da bude gonjen od stane zakona.

VIDEO: UBISTVO U BELOJ CRKVI: Druga izbo nožem, pa pokušao da siluje D.J (49)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    21. septembar 2018 | 01:50

    Sta god mi mislili,mnogo delovi Rusije su i dalje veoma daleko od civilizacije.

  • Ivan

    21. septembar 2018 | 01:37

    Trebao je da se vrati da ga sravnja sa zemljom. Divljak pijani bije babu. Dozivotna robija pa neka se tamo izivljava ako sme. A takve tamo disciplinuju u rekordnom roku.

  • RICINUS

    21. septembar 2018 | 08:16

    Nije djabe staljin punio sibir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA