Kamiondžije u Americi ne mogu da vrate nastradale kolege iz Kraljeva, ali su za njihove porodice uradili predivnu stvar

Cilj je da se prikupi 200.000 kao pomoć za obe porodice i kako bi porodica mogla da transportuje svoje najmilije u Srbiju

  • 4

Kamiondžije srpskog porekla koje rade u Americi sakupili su za samo desetak sati 58.522 dolara za kolege Mladena i Aleksandra iz okoline Kraljeva koji su stradali u saobraćajnoj nesreći kod Blumingtona, u američkoj državi Ilinois.

U redakciju Glasa zapadne Srbije javio se jedan od kolega stradalih mladića koji je pozvao sve naše zemljake da pomognu.

Kraljevčani izgoreli u jakoj eksploziji na američkom auto-putu: Ovaj snimak nastao je sekund posle stravičnog sudara (VIDEO)

- Veliki je odziv, svakog trenutka stižu uplate od pet pa do čak 5.000 dolara. Cilj je da se prikupi 200.000 kao pomoć za obe porodice i kako bi porodica mogla da transportuje svoje najmilije u Srbiju - rekao je on.

Na ovom sajtu mogu se videti svakog trenutka kako teku uplate kao i iznosi koji pristižu na račun.

(Telegraf.rs/Glaszapadnesrbije.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vik

    21. septembar 2018 | 13:07

    Lepo sto im pomazu ali kako su to radili a da ih firma nije osigurala?

  • Branko

    21. septembar 2018 | 19:39

    Da li ti mislis da imigranti imaju mogucnost da rade za firme koje imaju dobra osiguranja I ostale pogodnosti za radnike. Pa koja bi zemlja onda primala strance kad bi uzimali dobre poslove? Pricaju se mitovi kako momci u Americi zaradjuju milione od voznje kamiona iako je istina drugacija. Znam zato sto sam jedan od njih, a radim to najnornalnije I na nacin kao I svako drugi. Zaradi se ali je Amerika skupa za zivot pa se I potrosi, na stranu kada neko ode na odmor kuci pa onda par hiljada dolara, malo garderobe I slika iz Amerike deluju vise nego sto jeste. Sve u svemu tezak rad I odricanje, materijalni dobitak ali gubitak na kvalitetu zivota u odnosu na nase u Srbiji. Svakako gubitak mladih zivota je najstrasnija stvar I svaka pomoc je dobrodosla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA