Komšije su se danima svađale zbog smeća, a onda su otac i sin brutalno ubili svog suseda dok je porodica sve snimala (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Svađa je trajala nekoliko dana, a završila se tragedijom

  • 9

Svađa komšija u Teksasu oko bacanja smeća završila se kobno kada što je jedan od njih ubijen.

Cela polemika između dve porodice započela je oko bacanja smeća u ulici. Prvo su se svađali oko toga gde će se u ulici bacati smeće, a nakon što su uvrede prerasle u pretnje, otac i sin iz jedne porodice su ubili 37-godišnjeg muškarca iz susedne kuće. Cela svađa koja uključuje i ubistvo muškarca je snimljena i objavljena na Jutjubu.

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca, 67-godišnjaka i 31-godišnjaka iz porodice Miler koji su optuženi za ubistvo njihovog suseda, Arona Hauarda.

Nervoza roditelja ubijenog Amerikanca na Zakintosu, ključni svedok neće da svedoči: "Teško je sedeti sa Srbima zbog kojih smo sina sahranili sa naočarama za sunce"

Svađa među susedima trajala je nekoliko dana, a kulminirala je 1. septembra kada je Hauard ubijen, piše Sputnjik.

- Sve je trajalo par dana, a kulminiralo je nasiljem - poručio je načelnik policije.

Hauard je ubijen pred svojim bratom i suprugom koji su svađu, ali i njegovo ubistvo, snimili mobilnim telefonom.

Video, koji traje oko dva i po minut, počinje kada Milerovi izvuku oružje i odmeravaju Hauarda, dok se između njih nalaze prevrnuti dušeci. Kako javlja Star Telegram koji je snimak prvi i objavio, oko njih je i počela cela svađa.

Ubijeni i njegova supruga su u kontejnere za smeće nekoliko dana ranije bili ubacili dušeke, ali su ih 1. septembra našli u svom dvorištu.

- Hauard ih je tada vratio u smeće - ispričala je njegova supruga koja je rekla i da su događaju svedočili njihovi nećaci i njegov brat. Rekla je i kako je potom njen pokojni suprug video starijeg Milera i njegovog sina kako idu do kontejnera, izvlače dušek i bacaju ga natrag u dvorište.

Tada je počela svađa.

- Miler je izvukao pištolj, a njegov je sin došao s puškom - rekla je supruga preminulog.

Kaže i kako je tada sve počela da snima.

Prema policijskom izveštaju, Hauard je upucan najmanje dva puta, iako je načelnik policije rekao da su svedoci koji su zvali policiju čuli pet pucnjeva.

Istraga je u toku, a Mileri su u pritvoru i određena im je kaucija od 25.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA