≫ 

Beskućnik koji je isprskan crvenom farbom pronađen je mrtav na groblju, a na mestu gde je brutalno ponižen osvanuo je mural. "Bez doma, ne bez nade"

Veruje se da je u pitanju odavanje počasti Majklu Kešu (32), koji je često sedeo pored zida malog kafića u Midlzborou, sve do svoje smrti

  • 0

Na mestu gde je sedeo beskućnik koji je isprskan crvenom farbom, a nekoliko dana kasnije pronađen mrtav na groblju, osvanuo je mural. Na njemu je prikazan čovek koji moli za nešto novca i drži tablu na kojoj piše "bez doma, ne bez nade", piše Miror.

Na 30 stepeni Beogradom šeta čovek-kesa: Veliki plastični džak njegova je jedina odeća

Veruje se da je u pitanju odavanje počasti Majklu Kešu (32), koji je često sedeo pored zida malog kafića u Midlzborou, sve do svoje smrti. Mural se pojavio nedaleko od mesta gde je Keš napadnut i isprskan sprejem u boji. Napad se navodno dogodio 9. septembra.

Samo tri dana kasnije, Majkl Keš je pronađen mrtav. Policija navodi da oko njegove smrti nema sumnjivih okolnosti, ali da istražuju navodni napad u kom je on posut bojom.

Crvena boja je i dalje vidljiva na zidu, gde su oni koji žale za Kešom doneli cveće, palili sveće i ostavljali razne predmete u znak sećanja na preminulog. Keša porodica opisuje kao ljubaznog i dobrog sina i brata, koji nikada nije preboleo tragičnu smrt majke Ilejn. Njegova porodica objašnjava da je on posle smrti majke (51) završio na ulici, 12 godina ranije. Morao je da napusti stan koji se vodio na nju, pa je upao u loše društvo i počeo da se drogira.

Pogledajte video na kom se vidi Majkl Keš isprskan farbom:

Izrok smrti Majkla Keša za sada nije otrkiven. Za napad bojom na njega uhapšen je 33-godišnji muškarac.

Fotografije sa lica mesta možete da pogledate OVDE.

VIDEO: Beskućnica iz Pančeva, ima 85 godina, spava na ulici i tvrdi da je žrtva maltretiranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA