Kraljevsko gej venčanje kao nijedno do sada: Lord oženio muškarca, do oltara ga odvela bivša žena, a ćerke su imale samo jednu poruku

Ovo je prvo gej venčanje održano unutar kraljevske porodice, a na njemu je bilo 60-ak najbližih članova porodice i prijatelji

  • 2

Rođak kraljice Elizabete II stupio je u brak sa svojim dečkom na prvom gej venčanju u kraljevskoj porodici.

Lord Ivar Mountbaten (55), koji je pre dve godine otvoreno progovorio o svojoj homoseksualnosti, oženio se sa svojim partnerom Džejmsom Kojlom (56).

 

Princ Hari je veliki ljubitelj narukvica: Jednu posebnu nosi već 17 godina, a pravi razlog će vas raznežiti (FOTO)

Lord Ivar, otac tri ćerke, razveo se od supruge Peni, koja ga je na venčanju predala budućem suprugu, piše Dejli mejl.

 
 
 
View this post on Instagram

Obligatory tourist selfie in Times Square...... just to annoy the children! 😂A post shared by Ivar (@ivar_mountbatten) on

 

Ceremoniju venčanja iz prvog reda pratile su njegove ćerke. Ovo je prvo gej venčanje održano unutar kraljevske porodice, a na njemu je bilo 60-ak najbližih članova porodice i prijatelji.

Lord Ivar je nakon što je otvoreno progovorio o svojoj homoseksualnosti više puta naglasio kako mu je bivša supruga podrška, a i ćerke su mu rekle da više ne mora da se brine, jer gej venčanje više nije tako "skandalozno".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Trebinje

    25. septembar 2018 | 15:12

    "Do oltara ga odvela bivša žena",hahahahah...Ma ne stvarno!Zaustavite internet!

  • Discovery

    25. septembar 2018 | 21:29

    Kad pogledam ovu dvojicu koji su u ljubavnoj vezi pripadne mi muka. Mozak jednostavno ne može da obradi i spoji tu informaciju sa slikom. Svaki put mi pošalje odgovor EROR. Neka me neko ubedi u suprotno. I tada bi odgovor bio EROR.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA