Majka gledala sina na vrtešci kako visi sa 40 metara: U stravičnom prizoru noge su mu mlatarale u vazduhu, a vrat je ostao zaglavljen (VIDEO)

Petogodišnji dečak bio je sam u kabini zabavne vrteške jer je njegova majka htela da uštedi tri evra, koliko je koštala vožnja u zabavnom parku

  • 0

Jedan dečak snimljen je kako visi iz kabine vrteške sa 40 metara u zabavnom parku u jugoistočnoj Kini.

Petogodišnji dečak bio je sam u kabini zabavne vrteške jer je njegova majka htela da uštedi tri evra, koliko je koštala vožnja u zabavnom parku, piše Dejli mejl.

Vozio se ka mestu gde je imao koncert, kad je čuo tup udarac. Ispod točkova je bio nesrećni dekica: Slavni muzičar doživeo najveći horor

On je propao kroz metalne rešetke na prozoru, a njegov vrat je ostao zarobljen, što ga je sprečilo da potpuno propadne.

Kako je dečak bio sam u kabini, niko nije mogao da ga uvuče unutra, pa su radnici jedino mogli da polako vrate kabinu na zamlju, gde je njegova majka očajnički gledala šta se dešava.

Kako pišu mediji, majka dečaka raspravljala se sa radnicima oko cene vožnje, a pošto je tvrdila da je karta preskupa, ubedila je radnika da njenog sina pusti u kabinu bez nadzora odrasle osobe.

Čim je vožnja počela, dečak je nekako propao kroz prozor i ostao da visi sa nogama u vazduhu na visini od 40 metara.

Na sreću, dečak je bezbedno spušten na zemlju, a zadobio je jedino ogrebotine na vratu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA