Mlada Britanka (22) uhapšena jer je seksualno zlostavljala devojčice: Ona je predator koji ne može da se zaustavi

Tokom suđenja, Alisija je priznala da je imala seksualne odnose sa tri devojčice, mlađe od 16 godina

  • 1

Britanka Alisija Smedli (22) osuđena je na tri godine zatvora zbog seksualnih napada na maloletnice.

Tokom suđenja, Alisija je priznala da je imala seksualne odnose sa tri devojčice, mlađe od 16 godina, pa je osim zatvorske kazne, dobila i zabranu prilaska ovim maloletnicama, u trajanju od pet godina.

>>> Pohotna profesorka optužena da je "seksualno gnjavila" studenta 3 godine: Istraga otkrila da je on oženjen muškarcem, a to nije sve (VIDEO)

Na sudu je utvrđeno da je ova devojka već registrovana kao seksualni prestupnik, nakon što je 2016. godine osuđena uslovnom kaznom zbog seksualnih aktivnosti s detetom.

Alisija je uslovnu kaznu prekršila nekoliko puta do sada, stupajući u kontakt sa maloletnicama, prenosi Indipendent.

Jednom prilikom planirala je da sa jednom od svojih žrtava provede noć u šumi, ali je promenila planove kada je počela da pada kiša. Umesto toga, Alisija je devojčicu odvela u kuću svog prijatelja i tamo je držala zatočenu 24 sata. Majka otete devojčice prijavila je njen nestanak.

Alisija se izjasnila krivom za 12 krivičnih dela, uključujući jedan seksualni napad i četiri seksualne aktivnosti s detetom.

Takođe, priznala je da je kriva za jednu otmicu deteta, kao i kršenje uslovne kazne koje je ponovila sedam puta kontaktirajući sa pet devojčica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    28. septembar 2018 | 14:30

    ОВО је ружно и да је мушко а не женско.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA