Preselo im bičevanje, kostimi i seks: Smrtno zaražen muškarac u Berlinu učestvovao u fetiš-žurki, svi posetioci u strahu i na lekarskim analizama

"KitKat" klub je poznat po raskalašnom ponašanju

  • 0

Saopštenje koje je u utorak objavio Zdravstveni zavod Rajnikendorf, u Berlinu, izazvalo je veliku pometnju. Svi, koji su u subotu bili u poznatom berlinskom seks-klubu "KitKat" pozvani su da se hitno jave lekaru, jer je toga dana organizovana fetiš-žurka, na kojoj je bio i muškarac oboleo od opasnog bakterijskog meningitisa.

Popularni klub u međuvremenu je objasnio na Fejsbuku kako je do toga došlo.

- Gost koji je prošle subote posetio klub ima bakterijski meningitis. Infekcija može biti smrtonosna, a lekar kod koga se leči podleže zakonskoj je obavezi da obavesti nadležan zdravstveni zavod.

Ovo je sado-mazo žurka; Foto: Zoran Pavlović

Klub dalje navodi da je pomenuti muškarac u veoma lošem stanju, te da zbog toga nije poznato s kojim gostima je bio u "bližem kontaktu". Zbog toga je Zdravstveni zavod izdao saopštenje, sa ciljem da obavesti što veći broj ljudi koji su prošle subote bili u tom klubu.

Seks-klub navodi da je, prema prvim informacijama, reč o mladiću, koji je u subotu prisustvovao fetiš žurki "CarneBall Bizarre" sa propisanim kodeksom oblačenja: fetiš, lak i koža, uniforme, kostimi, elegantna večernja garderoba, sjaj i glamur, ekstravagancija svake vrste.

"KitKat" klub je poznat po raskalašnom ponašanju, a nemački list "Bild" navodi da za sada nije poznato da li među ostalim gostima ima zaraženih.

Bakterijski meningitis prenosi se preko tečnosti iz usta i ždrela, na primer, kašljanjem, kijanjem i ljubljenjem. Izvan tela, bakterije brzo umiru, a za sprečavanje bolesti prepisuju se antibiotici.

(Telegraf.rs/Bild.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA