Mamili žene u stan, gde su ih silovali i ubijali, a onda delove tela prevozili u kolicima: Nakon jedne greške, monstrumi su uhapšeni

Istražitelji su delove tela žrtava pronašli u njihovom stanu i obližnjem objektu. Držali su ih u kantama ispunjenim cementom i u frižideru

  • 1

Policija u Meksiku istražuje par koji je uhapšen nakon što je prevozio delove tela ljudi u kolicima. Na saslušanju nakon hapšenja, osumnjičeni Huan Karlos je navodno priznao da je ubio 20 žena u predgrađu Meksiko Sitija.

Istražitelji su delove tela žrtava pronašli u njihovom stanu i obližnjem objektu. Držali su ih u kantama ispunjenim cementom i u frižideru, prenosi Bi-Bi-Si.

Opozicioni političar iz Venecuele počinio samoubistvo: Bio zatvoren u zgradi pa skočio sa desetog sprata (FOTO)

Policija je saopštila da je par prodavao delove tela ali nije poznato kome.

Femicides (ubista žena) su veoma česta u Meksiku i uglavnom prolaze nekažnjeno, ali su grozni detalji ovog slučaja izazvali ljutnju i ulične proteste u Ecatepecu, siromašnom predgrađu Meksiko Sitija, gde su se dogodila.

Policija se šokirala prizorom u stanu Foto: Profimedia/AFP

Komšije su ispričale policiji da su često videli osumnjičene kako guraju kolica za bebe, u kojima su pronađeni delovi tela žrtava.

Nakon nestanka lokalne građanke Nensi Huitron (28) i njene dvomesečne bebe Valentine, policija je zaustavila sumnjivi par i pretresla njihov dom.

Na saslušanju optuženi je priznao da je ubio Nensi i identifikovao je još dve svoje žrtve.

Tužioci su istakli da je Karlos priznao i da je seksualno zlostavljao neke od žrtava pre nego što ih je ubio, a onda pordao njihove stvari kao i neke delove tela.

Sve tri žrtve, samohrane majke, nestale su prethodnih meseci.

Nesni je nestala 6. septembra sa svojom bebom, nakon što je ostavila dve starije ćerke u školu.

Kada nije došla da ih pokupi, susedi su pozvali policiju.

Policija je pronašla njenu bebu Valentinu koju je par navodno prodao. Ona je vraćena svojoj baci.

Žrtve su ih poznavale jer su od njih kupovale hranu i odeću Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabay

Istražitelji su rekli kako su žene poznavale Huan Karlosa i njegovu partnerku Patrisiju jer su kupovale odeću i hranu od njih.

Patrisija je navodno mamila žene u stan, rekavši im da tamo ima više robe koja bi ih zanimala.

Nakon hapšenja para, Huan Karlos je zatražio od policije da se istušira i presvuče, jer on "nije prljavi kriminalac".

Meksička država je region sa najvećim brojem nestalih žena u zemlji. Između januara i aprila ove godine u državi Meksiko nestalo je 395 ljudi, od kojih je 207 žena.

Kidnapovanja se najčešće događaju u mestima koja su pod kontrolom bandi jer se policija tamo plaši da ode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex bg 1970

    10. oktobar 2018 | 09:27

    Meksiko Siti je ogroman.Samo u krugu dvojke živi oko 9 miliona ljudi, dok u širem području, takozvanoj Meksičkoj dolini, živi preko 20 miliona stanovnika.To je jedna ogromna košnica.Uzmimo tu brojku i predpostavimo da ovakvih psihopata čini "samo" 1% stanovništva, dolazimo do brojke od 290 000.Ovaj i ovakav slučaj sigurno nije jedini, ali tamo postoji ogromna zona, površine Srbije, koju kontroliše armije organizovanih kriminalaca i negde policajac nikad nije nogom kročio, tako da sigurno je bilo i biće mnogo nerasvetljenih slučajeva kao ovaj, pa čak i gorih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA