≫ 

Ko bolje pleše Tereza Mej ili Žan Klod Junker? Predsednik EK pokazao svoje pokrete na bini, a sada ga optužuju da je ismevao britansku premijerku (VIDEO)

Rojters navodi da je Junker ovim malim plesom, na koji se odlučio pošto uvodna muzika nije prestajala iako je on bio spreman za govor, izazvao smeh okupljenih

  • 2

Nije retkost da političari i zvaničnici žele ponekad da pokažu da su kao i svi drugi ljudi, pa onda dobijemo priliku da ih vidimo u nesvakidašnjem izdanju. Nakon plesa britanske premijerke Tereze Mej na konferenciji njene Konzervativne stranke, na bini je zaplesao ni manje ni više nego predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker.

Ovaj njegov postupak privukao je veliku pažnju javnosti, a mnogi kažu da nije sve kao što se na prvi pogled čini.

Plesom do snova: Tereza Mej đuskala na bini, a njeni "drveni" pokreti postali glavna tema, umesto Bregzita (VIDEO)

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker juče je u govoru u Evropskom komitetu regiona pozvao na "sprečavanje marša ka ''ne-Evropi'' čija su inspiracija glupi nacionalisti".

- Moramo reći ''ne'' svim populističkim pokretima - poručio je Junker u govoru na otvaranju Evropske nedelje gradova i regiona.

Ansa prenosi da je Junker, izlazeći na binu, otplesao par koraka uz zvuke klavira i podseća da je slično učinila i britanska premijerka Tereza Mej prilikom dolaska na nedavni kongres njene Konzervativne partije, samo uz melodije pesme grupe "Aba".

 

- Pravim razliku između evroskeptika, koji imaju svoje zahteve, u odnosu na ograničene populiste i glupe nacionaliste. Oni nisu ista stvar. Moramo da sprečimo ovaj marš ka ne-Evropi čija su inspiracija glupi populisti i ograničeni nacionalisti - kazao je Junker.

Rojters navodi da je Junker ovim malim plesom, na koji se odlučio pošto uvodna muzika nije prestajala iako je on bio spreman za govor, izazvao smeh okupljenih, na koji je predsednik Evropske komisije uzvratio velikim osmehom.

Iako je Junkerov portparol kazao da improvizovani performans bivšeg premijera Luksemburga "nije bio usmeren protiv bilo koga" i dodao da predsednik Evropske komisije "gaji veliko poštovanje" prema Mejovoj, britanski mediji javili su da je ovaj ples delovao kao ruganje na njen račun.

Tereza Mej opet zanjihala kukovima: Zaplesala sa mladim Afrikancima i izdominirala (VIDEO)

Ona je prošle nedelje izašla na binu torijevske konferencije uz taktove "Abine" pesme "Densing kvin", što je bio geg na sopstveni račun pošto je tokom nedavne posete Južnoj Africi plesala sa decom školskog uzrasta.

Na toj konferenciji Mejova je u govoru pozvala svoju podeljenu stranku da stane iza njenih napora usmerenih ka postizanju uređenog britanskog izlaska iz Evropske unije.

Rojters navodi da je pro-Bregzitovski "Dejli mejl" objavio da je delovalo da je Junker plesom "ismevao" Mejovu, a sličnog mišljenja je i televizija ITV.

POLITIČARI KOJI SU ZAPLESALI U JAVNOSTI

I ruski predsednik Vladimir Putin je pokazao u javnosti da itekako ume da igra. On je zaplesao sa austrijskom ministarkom Karin Knajsel na njenom venčanju.

Na snimku se vidi kako Putin uživa plešući sa mladom, a na kraju plesa pokazao je da je pravi džentlmen, pa je Knajsel poljubio ruku.

Američki predsednik Donald Tramp je zaigrao sa svojom suprugom Melanijom na balu povodom svoje inauguracije na mesto predsednika SAD.

Donald tokom večeri sve vreme zaljubljeno gledao u svoju suprugu, a često je koristio priliku da je poljubi.

Bivši američki predsednik Barak Obama je pokazao svoje plesne pokrete u Keniji, koju je posetio sredinom ove godine.

Tokom 2016. godine, dok je još bio na čelu SAD, Obama je igrao i uz poznatu numeru Majkla Džeksona i to u Beloj kući.

Ko po vašem mišljenju bolje pleše - Tereza Mej ili Žan-Klod Junker? Napište nam svoje mišljenje u kometarima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. oktobar 2018 | 21:14

    Bolje baba plese,ocigledno u mladosti dobro je djuskala i dobar rad nogu ali baba pravi gresku u koracima u politickom smislu!

  • PETAR 1

    9. oktobar 2018 | 21:26

    Koliko je meni poznato oni obicno sviraju a drugi igraju, sta li bi, videcemo, dobro radi (oni ne) dobrom se nadaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA