Tramp otkrio sve detalje susreta sa Putinom, a onda su ga pitali da li je lider Rusije umešan u trovanje protivnika: Tada je izgovorio samo 3 reči

Tramp je rekao da se "ipak ne obazire mnogo na njih (Ruse)"

  • 2

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u intervjuu američkoj televiziji "Si-Bi-Es" da je ruski predsednik Vladimir Putin "verovatno" umešan u ubistva i trovanja protivnika i da "to naravno ne bi trebalo da radi".

U delu intervjua koji je bio posvećen njegovom odnosu sa Putinom, Tramp je na konstataciju novinarke da "ljudi ne razumeju zašto nikada nema nijednu tešku reč Putina", Tramp ju je prvo upitao "Ok, da li ste spremni?", na šta je ona uzvratila sa "Ne razumem".

Turska oslobodila američkog sveštenika: Branson kleknuo pored Trampa i izjavio nešto šokantno (FOTO) (VIDEO)

- Jesam bio (oštar prema Putinu), vi ne znate o čemu sam ja pričao sa Putinom na sastanku pre konferencije za štampu - kazao je Tramp.

Na tvrdnju novinarke da to ipak ne čini javno, američki predsednik je odgovorio sa "Molim?".

- Nisam? Ja sam taj koji je dao Ukrajini ofanzivno oružje i ubice tenkova. To nije uradio Obama. Znate šta je on slao? Slao je jastuke i ćebad. Ja sam taj - a on je taj koji je dao deo Ukrajine u kojem Rusija sada ima tu... - naveo je Tramp.

On je ponovio da je "veoma oštar prema njemu (Putinu) lično" i da su imali sastanak u četiri oka koji je bio "veoma težak i veoma dobar".

Tramp je izjavio da je Putin verovatno umešan u neka ubistva; Foto: Tanjug/AP

Na pitanje novinarke da li se slaže sa tim da je "Putin umešan u ubistva i trovanja", Tramp je odgovorio sa "Verovatno jeste, da".

- Verovatno. U stvari, ja nisam... - krenuo je Tramp s odgovorom kada ga je novinarka prekinula novim pitanjem da objasni to "verovatno".

Tramp je rekao da se "ipak ne obazire mnogo na njih (Ruse)".

- To nije naša zemlja - kazao je predsednik SAD.

Na pitanje novinarke "zašto ne bi" i konstataciju da "oni (Rusi) to ne bi trebalo da rade" i da je "to strašna stvar".

- Naravno da ne bi - rekao je Tramp.

VIDEO: Čiji je stisak bio jači? Rukovali se Tramp i Putin

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    15. oktobar 2018 | 09:52

    ZNATE U AMERICI I NA ZAPADU JE MODERNO PARANOICNO MRZETI PRAVOSLAVNU RUSIJU-PUTINA I SRBIJU I SRBE !!! SVE JE POSTALA JEDNA OGROMNA PROPAGADNA MASINERIJA KOJA SPREMA NAROD NA ZAPADU ZA PREDSTOJECI VELIKI RAT PROTIV IRANA,RUSIJE I KINE!! TAJ RATNICKI LOBI JE NA VLASTI I ONI KOJI MISLE DA JE RAT NEMOGUC GRDNO SE VARAJU JER NJIH ZRTVE NEINTERESUJU VEC PROFIT !!!

  • Miloš

    15. oktobar 2018 | 20:21

    Ustvari je bio oštar sa Putinom onoliko koliko mu je on dozvolio, jer zna Tramp dobro ko je sada broj 1 igrač na svetu. Sa rogatima se ne bode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA